Nnywellness.com

Min Ford Ranger starter ikke når varme


Min Ford Ranger starter ikke når varme

Hvis Ford Ranger opplever urolig Start problemer når temperaturen eller Motortemperaturen har blitt oppvarmet, kan så du ha en av en rekke problemer. Selv om det er sjeldne, med mindre du bor i varme ørkenen miljøer, kan overoppheting oppstå med varmluft temperaturer hvis kjølesystemet ikke er riktig betjent. Å vite hvordan å se etter problemer med kjølesystemet og andre motoren filtre og komponenter som kan føre til riktig feilsøkingsproblemer Rangers stirrer.

Instruksjoner

• Tillate Ranger å sitte for 3 til 4 timer. Du må åpne panseret slik at motoren å kjøle seg ned mer raskt. Hvis motoren har nådd nær overoppheting merket, må du la det sitte før du slår på nytt.

• Åpne panseret på Ford Ranger og inspisere ditt kjølesystemet. Se om din kjølevæske er under minimum linjen vises på din kjølevæsken reservoaret. Hvis det er, kan du bruke en trakt for å helle i flere 50/50 kjølevæske blanding før det er bare under maksimale linjen. Hvis du ikke har noe kjølevæske hendig eller hvis Ranger lekker store mengder av kjølevæske, kan du bruke destillert vann som et alternativ.

• Se under Ranger kjølevæske lekker, som kan komme fra vannpumpen. Hvis vannpumpen er lekker, må du ha det byttes slik at du ikke tilfeldigvis overopphetes motoren.

• Koble en OBD II skanner til Ford Ranger hvis det er en 1994 modell eller senere. Tidligere modeller må bruke OBD jeg konverteringsprogrammer i tillegg OBD II skanneren. De fleste Ranger OBD II porter er plassert direkte under og til venstre for rattstammen. Slå av tenningsbryteren til tilbehør posisjon og slå skanneren. Skanneren angir hvis det er noen sensorer som må byttes ut, som MAF (masse luftstrøm), kart (manifold absolutt trykk), banker, kjølevæske temperatur, EGR (eksos regulering) eller luft inntak sensor, som brukes til å hjelpe tid og brann motoren. Overdreven varme i motoren kan utelukke disse sensorene fra slik at bilen å sveive riktig.

• Bruke en datamaskin med Internett-tilgang til å søke etter alle fabrikken minnes den spesifikke modellen og produksjonsår Ranger. Det kan være flere minnes ut, noen som kan håndtere kjøling og temperatur regulering for motoren. Internett Auto Guide er en online ressurs som spesifikt omhandler automotive minnes.

Tips og advarsler

  • Andre standard vedlikeholdsprosedyrer kan også påvirke din lastebil no-start i varmen, inkludert luftfilter, tennplugger og antenning spoler.