Nnywellness.com

Hvordan du knytter en garasje døråpner til en bil-visir


Hvordan du knytter en garasje døråpner til en bil-visir

Førerens side solskjermen er det ideelle stedet for din garasje døren åpen. Ved å plassere den her, vil du unngå å måtte rote for det i en bag eller hanskerommet. De fleste fjernstyrt garasjen dør openers er utstyrt for latching på visiret. Men hvis din ikke, det er en rask løsning for å få de samme resultatene.

Instruksjoner

• Se etter et utklipp eller låsen på baksiden av garasje døren åpen. Hvis det er en, bare Skyv bil visiret mellom klippet og behold døråpner. Hvis der 's ingen klemme, vil du lage noe som et lignende formål.

• Kjøpe en varm limpistolen fra en hobbybutikk. Varme den for bruk i å skape et vedlegg for garasje døren åpen.

• Snu åpneren på baksiden og klem en nikkel-størrelse mengde lim på den. Etter dette, kan du koble limpistolen siden du ikke trenger den lenger for dette prosjektet.

• Trykk på limt side av garasje døren åpen i en 1 eller 2 tommers tykke bomull hodebånd. Det er viktig at du gjør dette mens limet er fortsatt varmt, og før det tørker. Kontroller at bare en side av pannebåndet får stakk til åpneren. Du skal kunne åpne opp pannebåndet som om du skulle sette det på uten to sider blir holdt sammen i midten.

• La det sitte i en time å fullt ut overholde, og plasser pannebåndet rundt solskjermen i bilen med garasje døren åpneren mot deg. Måten du har lett tilgang til døråpner og du trenger ikke å bekymre seg installere fancy utstyr i bilen.