Nnywellness.com

Android hint & Tips


Android hint & Tips

Android-plattformen gir en rekke funksjoner for telefon, tavle og bærbar PC brukernes installert operativsystem. Flere mennesker enn noensinne bruker mobile enheter med Android på dem. I mange tilfeller er disse brukerne klar over ulike tilgjengelige funksjoner.

Utklippstavlen

Android har utklippstavlen funksjoner som kan være nyttig i mange forskjellige programmer. Noe som sparer på mengden tekstoppføring du trenger å gjøre er alltid skal være nyttig. Hvis du vil kopiere et avsnitt med tekst, lang-trykker det og drar håndtakene på hver side til å markere teksten du vil. Tapp det merkede området, eller Kopier-knappen hvis du bruker HTC Sense, og lang trykk og velg "Lim" hvor du vil den kopierte teksten skal limes.

Grenuttak

Android grenuttak widgeten gir rask tilgang til noen av de mer vanlige innstillinger og programmer på Android-telefoner. For å legge widgeten, lang trykk et tomt område på hjemme-skjermen og velger "Widget" fra menyen. Bla gjennom listen og velg "Power Strip" eller "Kontroll," så du bør se widgeten vises. Hvis du vil bruke snarveier, trykk knappene på widgeten.

Wi-Fi Hotspot

Du kan bruke Android telefonen som et trådløst Hotspot, slik at du kan bruke Internett-tilkoblingen gir for andre enheter. Dette kan du for eksempel webside eller bruke Internett-tjenester på en bærbar PC hvis du er i et område uten Wi-Fi-tilkobling men har en mottakelse på mobilnett. For å bruke funksjonen, velg "Wi-Fi Hotspot" fra telefonmenyen og følg instruksjonene. Telefonen vil starte hotspot og gi deg nødvendig informasjon inn i datamaskinen eller andre enheter å koble.

Varslingslinjen

Android varslingslinjen har en rekke funksjoner som er enkle å forbli uvitende av. Du kan raskt vise datoen ved å trykke varslingslinjen til enhver tid. Du kan også montere og demontere SD-kort eller koble telefonen til en PC ved å dra varslingslinjen til avsløre alternativer umiddelbart etter at du har koblet telefonen til disse mediene. Varslingslinjen viser også informasjon om running søknadene, inkludert nedlastinger og installasjoner som pågår.

Nettleser

Android nettleseren har en rekke nyttige funksjoner, inkludert faner. For å bruke kategoriene, trykk på "Meny" og velger "Vinduer." Skyv fingeren venstre og høyre for å se vinduene som er åpne, trykk på "+"-knappen for å åpne et nytt vindu og trykke å fokusere på ett. Sammenhengen meny tilgjengelig mens du leser en side inneholder også mange funksjoner. For å finne et ord eller uttrykk i en side, trykk på "Menu"-knappen, og velg "Mer" og deretter "Finn på siden". Angi valgte teksten. Vinduet rulle umiddelbart til den første forekomsten på siden.