Nnywellness.com

Hvordan å avbryte spion kamera


I dagens alder virker det som alle og deres bror ut å sjekke opp på sine naboer eller finne ut hva alle andre er opp til. Enten det er konfigurere en personlig sikkerhetssystemet rundt huset sitt, eller spionere på hva som skjer i hennes hjem når hun er borte, sette opp spion kameraer blir en hot trend. Men når vi ønsker å være skjermet og gitt vår egen privatliv, hva kan være gjøre for å blokkere uønsket oppsyn av Big Brother? Det er en måte å avbryte spion kamera og tjene tilbake av mye nødvendig personvern og sikkerhet.

Instruksjoner

• Kjøpe en spion kameraet jammer online. Jammers kan kjøpes online på nettsteder som IPMart.com. De kommer i forskjellige størrelser, men ser mye som fjernkontrollene til et standard TV-system. Enhetene hendig og diskret forstyrre spion kameraet opptak og Bluetooth signaler. Noen har GPS-sporing enheter og funksjoner for å blokkere mobiltelefon samtaler.

• Bestille og betale. Etter valget, legge det til virtuelle handlekurven og deretter videre til kassen. Du må sende dine personopplysninger, leveringsadresse og kredittkortinformasjonen å betale for den spion kamera jammer.

• Lade batteriet. Når din spion kameraet jammer har kommet, lese instruksjonene om hvordan du skal lade enheten din. Noen kommer med en rechargeable akkumulator allerede installert, men du må oppgi din egen batterier. Uansett være sikker på at din jammer er ladet og klar til å gå før du bruker den.

• Aktivere den spion kamera jammer. Se etter informasjon å innlemme dine egne innstillinger.

• Skjule spion kameraet jammer. Disse gadgetene er liten og lett å skli i en lomme eller bag Peric. Når du er på farten, vil disse enhetene forstyrre signaler til ulike områder - hva bestemt en du har kjøpt touts. Ingen vil være klokere og du kan gå om virksomheten din i full personvern.