Nnywellness.com

Hvordan jeg dekode en 1966 Impala Beskytt-O-Plate?


De store Chevrolets ble fullstendig restaurerte i 1965. 1966 store modeller, som inkluderte Impala, fikk kun små endringer, inkludert en ny Grill og rektangulære baklykter i stedet for rundt de brukes året. General Motors kjøretøy kom fra fabrikken med en Beskytt-O-Plate, som er et kredittkort størrelse metall merke som inneholder serienummeret og annen relevant informasjon om bilen. Beskytt-O-Plate kom med fabrikken bøkene i hanskerommet. Mange entusiaster dekode Beskytt-O-platen i deres Impala å bevise at utstyret på bilen er autentiske og fabrikkinstallert.

Instruksjoner

• Vet at den første bokstaven i linjen av beskytte-O-Plate angir interiør trim, den neste bokstaven er utvendig maling koden og den tredje bokstaven fargekode taket (hvis utstyrt). Merk at det neste settet med tall på den første linjen er bilens serienummer og den siste bokstaven angir anlegget som forgasseren ble produsert i.

• Observere at først settet av tegn på linje to Protect-O-Plate angi denne informasjonen, med den første bokstaven i gruppen som angir fabrikken, de neste fire tallene motor montering datoen og de to siste bokstavene som angir engine er installert.

• Vet at det andre settet av tegn på linje to av beskytte-O-Plate indikere bakakselen informasjon, med de to første bokstavene som angir aksel og aksel forholdet, de neste fire tallene aksel montering datoen og den neste bokstaven forsamlingen plante.

• Merk at det første settet av tegn på linje tre av beskytte-O-Plate angir typen overføring opprinnelig installert på fabrikken. Vet at det første tegnet i overføring koden er fabrikken, de neste fire sifrene er montering datoen og den siste bokstaven er jobber Skift som overføringen ble satt sammen.

• Vet at det andre tegnet eller gruppe tegn på linje tre angir alternativene installert på 1966 Impala. Observere at antallet 1 i denne posisjonen viser bilen ble installert med servostyring og nummer 3 viser bilen ble installert med aircondition på fabrikken.

• Vet at linjene fire, fem og seks av beskytte-O-platen er den opprinnelige eieren navn og adresse.