Nnywellness.com

Feilsøke et digitalkamera minnekort


Kameraets minnekort er DVD av ditt digitale kamera, en flyttbar lagringsenhet for bilder som kan overføres fra kamera til kamera eller fra kameraet til en datamaskin. Minnekort kommer i mange former og størrelser, selv om det er noen industristandarder. Som alle elektronikk er minnekort underlagt tilfeldige feil. Men feilsøking et minnekort er lett.

Instruksjoner

• Les kameraets håndboken for å finne ut om du har riktig minnekortet.

• Forskning din hukommelse korttype. Noe hukommelse kortene er utsatt for spesielle problemer som andre ikke har. For eksempel kan du skade et compact flash-kort eller kameraet ved å sette inn kortet i kameraet feil. Dette problemet er ikke mulig med andre typer minnekort som ikke kobler til enheten med pinner.

• Rengjør alle pigger med viskelær å fastslå om skitne kontaktpunkter er problemet, så sett minnekortet inn i sporet. Bestemme at minnekortet er satt inn riktig. Vil undersøke kortet å sørge for at du ikke tilfeldigvis sette det opp ned. Når kortet er satt inn riktig, kontroller at det er satt inn helt. Noen kort er utformet skyve halvveis og klikker på plass. Disse typer kort må en mild lite dytt å få dem riktig. Andre kort kan "sprette" fordi de er satt inn med for mye kraft. Aldri prøve å tvinge et kort i stedet. Dermed kan skade kortet. Et minnekort bør Skyv inn i sporet enkelt og med liten innsats.

• Kontroller hvis minnekortet har sin skrivebeskyttelsen bryter slått av ved å undersøke kortet for en liten plast lever eller som finnes på siden eller toppen av kortet. Hvis spaken er i en posisjon på, skyv den til av-stilling. For umerkede brytere, spaken i sine spor og sette inn kortet på nytt. Må du kontrollere at kortet fungerer nå riktig.

• Sett inn kortet i en minnekortleser og koble kortleser til datamaskinen. Hvis datamaskinen kan lese alle bildene, kan utelukke minnekortet og fokus på kameraet.

• Hente alle ønskede bildene fra kortet. Deretter sette kortet inn i kameraet og formatere den. Denne ville feilfri alle sektorer av minnet lagringen. Dette trinnet bør forsøkes først etter andre forsøk på feilsøking har mislyktes.

Tips og advarsler

  • Hvis disse feilsøkingstipsene ikke klarer å løse problemer med minnekortet, må du kanskje erstatte den.