Nnywellness.com

Hvordan overføre Mobile telefonbok kontakter


Hvordan overføre Mobile telefonbok kontakter

I dag er mobiltelefoner mer enn bare et middel til å ringe noen. De har blitt våre virtuelle kontorer, lagre våre meldinger, kontakter, bilder, videoer og forretningspresentasjoner og mer. Hvis du er som folk flest så husk du sjelden å sikkerhetskopiere dataene, som betyr hvis du mister mobiltelefonen du har en hard tid erstatte dataene. Men kan du enkelt overføre mobilkontaktene datamaskinen med noen få enkle trinn.

Instruksjoner

• Koble synkroniseringskabelen som fulgte med telefonen til datamaskinen. Kabelen kobles til bunnen av telefonen og den andre enden kobles til USB-porten på datamaskinen. Dette bør komme med telefonen, men hvis du har mistet det kan du kjøpe en (se "Ressurser" nedenfor).

• Installer programvaren som fulgte med mobiltelefonen din ved å sette CD-rom til harddisken datamaskinen og følge instruksjonene. Hvis telefonen din ikke ble levert med programvaren eller du har feilplassert det må gå til produsentens webområde for å laste den ned.

• Åpne programmet ved å gå til "Start-menyen." Gå til "Fil-meny" og "Synkroniser telefonen." eller "Synkroniser Data." Dette vil laste ned alle dine mobilkontakter på datamaskinen.