Nnywellness.com

Hvor å hekte en Bose 321 systemet en kabelboks


Hvor å hekte en Bose 321 systemet en kabelboks

Siden 1964, har Bose skapt avanserte høyttalere og lydanlegg. Utformingen av Bose's 3-2-1 DVD hjem underholdningssystem-GS og GSX-innrømmer noen å bruke radio, CD, kabel eller DVDer gjennom en sentral media hub koblet til Bose-høyttalere. Kobler kabelboksen til Bose 3-2-1 lyden systemet er ikke vanskelig. Det krever bare at du har riktige kabler for din ønsket lyd- og videoforbindelse.

Instruksjoner

• Kjøpe en stereolydkabel med røde og hvite plugger. Hvis du også vil en digital lydforbindelse, kjøpe en digital lydkabel med optisk eller koaksial plugger. Hvis du vil inkludere et videosignal, kjøpe to kompositt eller S-video-kabler.

• Se på baksiden av din kabelboks for rød og hvit "lyd ut" kontakt porter. Hvis din kabelboks ikke har disse portene, se delen Tips. Hvis en kabel er koblet til portene, koble ende koblet til TVEN. Hvis ikke, trykk de røde og hvite pluggene av din kjøpt stereolydkabelen til de respektive portene.

• Presse andre pluggene i de respektive røde og hvite "CBL-LØR lyd i" kontakt portene på baksiden av Bose 3-2-1 hjem underholdningen system media center-andre tredelt loddrett rad av portene på venstre side.

• Digital optisk eller koaksial lydkontakt porten-merket "Digital Audio Out,"PCM Out, "optisk Out, SPDIF Out" eller "Dolby Digital ut"-på baksiden av din kabel boks og koble en ende av din digital lydkabel til porten.

• Sett den andre enden av din digital kabel i gjeldende digitale "Lyd inn" porten på baksiden av Bose 3-2-1 hjem underholdningen media center.

• Sende din video signal gjennom media center ved å koble en ende av en kompositt eller S-video-kabelen til baksiden av kabelboksen og den andre til den aktuelle porten "Video In" koblingsporten på baksiden av media center. Koble en ende av andre kabelen til "Video Out"-porten på baksiden av media center og den andre til "Video In"-porten på baksiden av TVEN.