Nnywellness.com

Hvordan laste opp iPod til iTunes


Hvordan laste opp iPod til iTunes

Hvis du kjøper media på iPod, kan du kan ta det til iTunes programmet opprette en kopi. Laste opp fra din iPod, også kjent som overfører, kopierer kjøpt musikk, video eller podcast og lagrer den i iTunes' Mediebibliotek. Denne prosessen beskytter mediene i tilfelle iPod erfaringer harddiskfeil. Før media kan overføres til iTunes, må datamaskinen være godkjent for medier overføring, som kan gjøres i iTunes programmet.

Instruksjoner

• Klikk "Start" på Pcens oppgavelinjen, klikk "Alle programmer" og "iTunes" for å starte programmet. Klikk på "iTunes"-knappen på din Macintosh-skjermen for å starte programmet.

• Koble iPod til Mac eller PC med dokkingkontakt USB-kabelen. Klikk "Store" på iTunes'-menyen, og velg "Godkjenn datamaskin."

• Angi iTunes din e-postadresse og passord i dialogboksen popup. Klikk "Godkjenn" for å autorisere datamaskinen til å overføre medier fra iPoden. ITunes-konto som angitt samsvare med iTunes-kontoen som brukes for kjøp på iPod.

• Klikk "Fil" på iTunes'-menyen, og klikk "Forflytning kjøp fra iPod." ITunes-programmet skanner iPod for kjøpt innhold og kopiere den til de riktige kategoriene i iTunes programmet.

• Løser ut iPoden ved å klikke "Kontroller" øverst i iTunes' vinduet og "Mate ut iPod" på det miste-ned menyen.