Nnywellness.com

Prosjektet Apps for iPhone


Prosjektet Apps for iPhone

IPhone er en smarttelefon laget av Apple som viser musikk, videoer og spill og kjører tusenvis av programmer. Den har en berøringsskjerm og kobler til Internett via Wi-Fi eller over et mobildatanettverk. Hvis du bære din iPhone med deg i løpet av arbeidsdagen, og du planlegge og administrere prosjekter for en levende, undersøke prosjektet apps du kan laste ned fra Apples iTunes Store direkte til telefonen.

MyProjects

Avellana programvarens MyProjects er en app for iPhone som du bruker til å administrere oppgaver, prosjekter, forfallsdatoer og prioriteringer. Det hjelper deg med å beregne tid og kostnader for å fullføre et prosjekt, tilordne oppgaver til forskjellige prosjektfaser, kopierer aktiviteter fra en dato til en annen dato og spor arbeidsflytstatus. Du kan skrive prosjektnotater og deretter søke gjennom dem, og dele eller importere oppgavene via e-post.

Project Planner

Project Planner, en app av-Peritum.Net, kan du holde oversikt over flere aktiviteter og prosjekter med iPhone. Du kan vise aktiviteter fra en liste eller et diagram og sette opp avhengigheter mellom aktiviteter. Bruk den å sortere oppgaver og prosjekter av ordre, dato eller navnet, foreta søk og eksportere project-rapporter som PDF-filer. Du kan angi et passord for å beskytte programmet når du arbeider på prosjekter av sensitiv art.

Prosjekter

Administrer flere prosjekter med prosjekter, en app av Thomas Blackburn. Bruke prosjektet dashboard vise statusen for alle prosjekter. Organisere aktiviteter etter prosjektfaser eller grupper, og koble aktiviteter med foreldre-barn forhold. Du kan søke etter gjennom aktiviteter og notater, og filtrere søkeresultatene ved prosjektets statusdato. Med satsvis oppdateringsfunksjonen, kan du endre datoer og angi eller utvide varighetene for flere prosjekter. Tilpasses skjermen kan du skjule eller vise notater og fullførte oppgaver.

Smart planer

Smart planer, en app av venstre Coast logikk, integrerer en project planner, oppgaveliste, tid logger, kontakt leder og planer manager sammen med et liv mål manager. Timeren kan du logge telefon samtaler, prosjektaktiviteter og klienten møter. Prosjektplanlegging komponent hjelper du gjør frihåndsform eller strukturert planer, anslå prosjektene lengde og spore prosjekter. Du kan raskt endre og oppdatere prosjekter og administrere arbeid balansen for alle prosjektene.