Nnywellness.com

Hvor å hekte en forsterker med bryter


Hvor å hekte en forsterker med bryter

En av fordelene ved å hekte din forsterker opp en vippebryter er at du trenger en ekstern bly ledning koblet til amp og stereo. Veksleknappen bytte sikrer at forsterkeren deaktiveres hver gang at du vende bytte, så du ikke risikerer å tappe batteriet. Dette er en enkel jobb som bør ta mindre enn fem minutter å fullføre. Alt du skal gjøre er skjær phono-inngangen på strøm ledning og koble de to endene av forsterkerens makt ledningen til veksleknappen bytte.

Instruksjoner

• Koble forsterkerens strømledningen fra batteriet. Finn stedet på phono-inngangen på strømledningen der du vil installere veksleknappen bytte.

• Kuttet phono-inngangen på strømledningen med wire cutters. Fjerne begge kutt endene av phono-inngangen på strømledningen 1/4 av en tomme fra slutten bruker wire strippere.

• Koble til strømledningen som er koblet til forsterkeren til metall tilkoblingen på veksleknappen bytte av vri Ledningens tips og sette inn ledningen spissen i det lille hullet på metall kontakten på veksleknappen bytte og vri ledningen rundt tilkoblingen tett. Gjenta dette trinnet for wire som er koblet til batteriet.

Tips og advarsler

  • Kjøpe en vippebryter som kan gi sikker støtte kraften som forsterkeren legger ut.