Nnywellness.com

Hvordan sette satellitt TV systemet hvor som helst


Hvordan sette satellitt TV systemet hvor som helst

Visste du at du kan konfigurere DirecTV eller Dish Network satellite TV systemet nesten hvor som helst? Ja er det en fantastisk konsept! Du kan ta det camping, tailgating, eller din ferie/andre hjem. Du trenger en DirecTV eller Dish Network abonnement, en bærbar parabol, makt, en satellittmottaker og en TV. Det er ingenting som å kunne se ESPN College Gameday mens du bakluke i 5 timer før et spill.

Instruksjoner

• Registrering for DirecTV eller parabolen nettverk eller be en venn om du kan låne en av deres satellittmottakere. Du trenger en aktiv DirecTV eller parabol Network og mottaker for å fortsette. Jeg anbefaler å få din egen abonnement DirecTV eller parabolen nettverk hvis du planlegger å gjøre mye av camping og tailgaiting hele året.

• Avgjøre hvor du skal bruke satellite TV-system (utenfor det en viktigste og ønsket plassering på huset) slik at du kan kjøpe har riktig utstyr. Du må sørge for at du har en strømkilde og en bærbar parabol. Du kan sette maskinen i de eksterne steder, men du skal kunne få en satellittsignal og makt for TV og satellitt-mottaker.

Kjøpe en bærbar parabol. Når du kjøper en parabolantenne må du sørg 1) du kjøper en rett som er kompatibel med din DirecTV eller parabolen nettverk system, 2) du kjøpe en rett som har et stativ av noe slag (står er ikke inkludert i tradisjonelle parabolantenner siden de er ment å være montert på tak eller noen plasser på en bygning) og 3) har coaxial-kabler som er koblet til (du kan ha flere strømmer kommer ut av satellitten). Jeg anbefaler skal en RV forsyning butikken og plukke opp en tabell øverst eller bil topp bærbare rett. Disse rettene kommer med et stativ og kompass og hele enheten folder til en flat, lett å bære enheten. Du kan også kjøpe parabol stativer på Radio Shack. Dette kan du montere en tradisjonell parabolantenne oppå et stativ som du kan sette på bakken eller over en lastebil seng eller andre opphøyet plattform.

Få strøm. Du kan bruke bilbatteriet, en dedikert batteridrevet ekstern strømkilde eller en gass drevet generator som strømkilden. Hvis du planlegger å bruke systemet i over 3 til 4 timer kan du investere i en dedikert batteri leverer eller en gass drevet generator så du ikke slites ned bilbatteriet. Hvis du bestemmer deg å bruke bilbatteriet må en adapter som kroker opp til bilbatteriet og gir normal stikkontakter for deg å koble ting til. Dette kalles en strøm inverter. Den konverterer fungerer som en adapter det også DC-strøm fra bilbatteriet til conventionl AC elektrisitet for elektronikk enheter (TV, satellitt-mottaker).

• Oppsett på stedet. Når du kommer til deg må du sørge for at har din retten klar siktlinje til himmelen. Kontroller at det ikke er for mange trær eller bygninger som vil forstyrre signalet.

Sette retten over bilen, en tabell eller på et stativ (avhengig av hvilken type portable parabol-system du kjøpte). Sørg for at du har klart linje på området til himmelen. Kjøre satellitt-koaksialkabelen til området der TVEN skal. Du vil peke rett senere når TV og satellitt-mottakere er påslått.

• Start generatoren hvis du har en. Det er best å sette generatoren så langt unna TV visning nettstedet som mulig så til støy og røyk ikke er i nærheten av deg og dine gjester. Hvis du bruker bilbatteriet inverter sette opp på dette tidspunktet.

Koble parabolen til satelittmottaker ved å sette koaksialkabelen fra satellitt-feed i "satellitt i" tilkoblingen på mottakeren. Koble mottakeren til strømforsyningen.

Koble TVEN til satelittmottaker. Det er best å bruke RCA-innganger, rød, gul og hvit. Koble de til mottakeren og deretter inn i en av de tilsvarende kontaktene på TVEN. Koble TVEN til strømforsyningen.

Nå som alt er tilkoblet kan du på skjermen oppsettet. Aktivere alt og innstille TV-Apparate til riktig inngangen du ser oppstartsskjermen DirecTV eller parabolen nettverk. Den skal si noe som "søker etter satellittsignalet" (jeg bruker DirecTV som eksempel her, Dish Network på skjerm oppsett vil være annerledes).

Bruke fjernkontrollen hit "Meny" for å vise settings-skjermbildet. Bruk piltastene nede og merk "setup" og klikk OK.

Når du klikker ok vises viktigste installasjonsskjermbildet med forskjellige alternativer på venstre side.

Merk "satellitt" og klikk OK. Dette vil bringe opp satellitt konfigurasjon hovedskjermbildet.

Bruker fjernkontrollen velger "Vis signalstyrke" og klikk OK

Nå velger du "signal meter" og klikk OK. Dette vil ta deg til en skjerm der du kan vise gjeldende signalstyrken.

Når du kommer til å teste signal meter skjermen bør du slå volumet av din TV satt opp der du kan høre det. På skjermen måleren viser du grafisk hvor sterk signalet er men TV bør også gjøre en pipelyd lyd for å hjelpe deg hvis du får nær. Raskere og hyppigere den piper jo nærmere du får til å ha et sterkt nok signal.

Når du kommer over 80% signalet vil være sterk nok.

Nå som du har et sterkt signal nok kan du gå til på skjermen guiden å velge kanalen du vil se. Avslutte skjermen du er i Velg "ferdig" på skjermen og deretter avslutte innstillingsmenyen. På din eksterne Klikk bør "guide" og din kanal guide komme opp akkurat som den gjør hjemme.

Nå som du kan nå bla alle kanaler som du normalt ville hjemme, plukke og nyt! Gratulerer, har du oppsett satellite TV-system!

Tips og advarsler

  • Kontroller at du har siktelinjen fra yoru rett til himmelen.
  • Ta en backup bensin tank for generatoren
  • Kontroller at du ta kunden støtte telefonnummer for leverandøren av satellitt-TV med kontonummeret ditt. Hvis du har problemer du kan ringe støtte for hjelp, men må kontonummeret ditt.
  • Vær forsiktig når påfylling generatoren. Hold kamper og alle brennbart materiale fra generator og bensin.