Nnywellness.com

Hvordan sammenligne GPS-systemer for biler


Hvordan sammenligne GPS-systemer for biler

Selv om noen nye biler utstyrt med GPS-enheter bygget i, de fleste ikke. Ikke å bekymre deg, men fordi hundrevis av forskjellige enheter kan være kjøpt og montert på dashbordet eller center konsollen for priser betydelig mindre enn prisen av å ha disse enhetene bygget inn i din nye bil.

Funksjoner

Den viktigste funksjonen av et GPS-system for bilen er, selvfølgelig, dens evne til å henvise deg fra punkt A til punkt B. Når behandlingen potensielle enheter, kan du sammenligne brukervennligheten som du kan angi adresser og andre data. Også sammenligne klarhet i stemmen retninger og om det bare forteller deg å slå på neste gate eller hvis leser faktiske gatenavn, en funksjon som kan gjøre navigere ukjent arealer enklere. Også sammenligne tale funksjonalitet, batterilevetid og ekstra funksjoner som Bluetooth evnen og trafikk praksis, som kan hjelpe deg å unngå områder med høy trafikk.

Størrelse og montering

Fra 2010, de fleste ettermarkedet GPS-systemer for biler veier mindre enn et pund og kommer med 3.5 - eller 4,3-tommers skjermer. Når sammenligne potensielle enheter, kan du kontrollere synligheten av skjermen i en avstand på 1 til 2 fot. Test dens touchscreen, og bli kjent med sin menysystem å se hvis de føler at du kan bruke dem med letthet mens på veien. Også Undersøk montering utstyr inkludert, og avgjøre hvorvidt det kan brukes i bilen. Mange produsenter tilbyr både friksjon mounts til dashbordet og sugekoppfester for frontruten.

Pris

Prisen er en avgjørende faktor for de fleste når du kjøper noe. GPS-systemer for biler kan koste så lite som $100 og som flere tusen, avhengig av funksjonene og måten der enheten skal installeres i din bil eller lastebil. Bestemme forhånd hvor mye du ønsker å bruke kan gjøre etter et GPS-system lettere.

Advarsel

Når du sammenligner GPS-enheter for deg bil, sjekk produsentens policy på kartoppdateringer. Nye veier er konstruert hver uke, og like mange faller inn i en tilstand av forfalt. Har up-to-date maps kan gjøre forskjellen mellom en vellykket tur, og som omfatter uventede omveier. De fleste GPS enhetsprodusenter vil gi en gratis Kartoppdatering med kjøpet av din nye enhet. Oppdateringer kan være kostbart, så shoppe rundt for en enhet med den mest fornuftige politikken på kart oppdaterer.