Nnywellness.com

VHS til DVD Digital konvertering


Med friske teknologi kommer ut hva synes å være hverdags, blir eldre teknologi kastet for å gjøre plass for den nye. Siden DVD, har VHS-kassetter forsvunnet fra butikkhyllene. DVDer introdusert en bedre bildekvalitet samtidig opprettholde mer langvarig media løsning enn VHS. Konverteringen fra analog TV til digital har gjort opptak TV på en VHS-tape foreldet. Denne veiledningen vil vise hvordan å lage en VHS til digital DVD konvertering ved hjelp av en enkel metode.

DVD/VHS opptaker

Den enkleste metoden er å kjøpe en DVD/VHS-opptaker med dubbing funksjoner. Dette vil lage direkte kopier av VHS-samlingen din og tillate dem å bli overført til digital DVD med letthet.

Du må først en DVD/VHS opptaker og tomme medier. Nyere DVD/videospillere har en dubbing funksjonen innebygd i. Velge riktig opptakeren vil gjøre konverteringen mindre hodepine.

Hvilken visning vil du bruke i forbindelse med recorder? LCD og plasma HDTVs er stadig mer populært. Lavere priser og bedre bilde gjør disse typer viser oppnåelig på et budsjett. Hvis du ikke har en HDTV er det sannsynlig at din neste TV Kjøp vil være en.

Dette er viktig å bestemme hvilken type DVD/VHS opptaker du vil kjøpe. Det er alltid lurt å kjøpe ny elektronikk med fremtiden i tankene.

Nyere DVD/videospillere har HDMI opp-konvertering som skal ta et bilde med lavere oppløsning og oppskalere det til HD-oppløsninger forbedre total bildekvalitet. Det anbefales å kjøpe en opptaker med denne funksjonen for å unngå å måtte kjøpe en ny når du kjøper en ny TV.

Neste må du tomme medier/burnable DVDer. Den mest brukte er DVD-R. Bruker en tom DVD vil sikre spillbarhet på de fleste DVD-spillere. En annen anbefalt er DVD-RW. Disse tomme DVD-plater kan registrere og prosedyrer igjen og igjen.

Gjør konverteringen

Når du har kjøpt en DVD/VHS opptaker og noen tomme medier, er du klar til å begynne.

Sett inn VHS-kassetten du vil kalt i spilleren. Åpne DVD-skuffen og Plasser en tom DVD i stasjonen og lukke den. De fleste DVD-/ VHS-opptakere har en ett-trykks dubbing funksjon bygget i. Hvis din skjer denne funksjonen, trykk på Ettrykks dubbing. Vent til opptakeren til slutt dub, fullføre disken og du er ferdig.

Trykk på "Play"-knappen på DVD side å se hvis konverteringen var vellykket. Deretter kan du fjerne disken for å se om det vil fungere i andre DVD-spillere rundt huset. Hvis ikke, kan du prøve å bytte fra DVD-R til DVD + R.