Nnywellness.com

Problemer med en Samsung BD-P1600


Som med alle Blu-ray-spilleren, det Samsung BD-P1600 kan noen ganger lider av problemer som hemme eller forstyrre ytelsen. Heldigvis, Blu-ray disc-spiller "brukerhåndboken" tilbyr flere tips for å feilsøke slike problemer. Samsung lansert BD-P1600 i 2009. Ifølge elektronisk produkt gjennomgang ressursen, CNET anmeldelser, Blu-ray-spilleren har en "flott blanding av funksjoner og ytelse", men lider av en "irriterende design," som inkluderer en vippes ned panel for tilgang til kontrollene.

Platen kan ikke

I noen tilfeller kan det Samsung BD-P1600 kunne spille av en Blu-ray-plate du setter inn i spilleren. For å bøte på dette problemet, anbefaler offisielle "brukerhåndboken" at du kontrollerer at du har installert platen med etikettsiden vendt oppover. Eventuelt kan Blu-ray-plate kanskje ikke spille fordi det har en område-format som BD-P1600 ikke støtter. I et slikt tilfelle må du finne en ny versjon av Blu-ray-plate som BD-P1600 støtter bare "Område en" Blu-ray-plater.

Ikke noe bilde

Det er to hovedproblemer som kan resultere i at Samsung BD-P1600 ikke å vise på skjermen bilder. Ett problem er at BD-P1600 har en blokkert skjermen og den andre er at TVEN ikke støtter HDMI utdataoppløsningen som BD-P1600 er angitt. Du kan løse begge problemene med den samme strategien, som er å tilbakestille Blu-ray-spilleren til fabrikkinnstillingene. Bare huske på at dette vil slette alle brukerdata som er lagret på spilleren. For å tilbakestille BD-P1600, kontroller at det er ingen plate i spilleren og hold hoppe frem-knappen på forsiden av spilleren i mer enn fem sekunder.

Problemer med bilde

Samsung BD-P1600 kan potensielt spille video kornete, støyende eller ellers forvrengt. For å forhindre slike bilde kvalitetsproblemer, kontroller at Blu-ray-plate du installerer ikke skitten eller ripete. Hvis platen er skitten, rengjør du platen før du installerer den i BD-P1600.

Fjernkontrollen problemer

Hvis du ikke klarer å kontrollere Samsung BD-P1600 med den inkluderte fjernkontrollen, kan det være flere underliggende problemer skylden. Ett problem kan være at du er for langt fra Blu-ray-spilleren. For å rette dette problemet kan betjene fjernkontrollen på avstand ikke større enn 20 fot. Alternativt kan det være et problem med BD-P1600 fjernkontrollens interne mikroprosessor. Som en løsning, må du fjerne batteriene fra fjernkontrollen, hold en eller flere knapper på fjernkontrollen i flere minutter og deretter installere batteriene. Denne prosessen vil renne mikroprosessor og - ideelt - løse fjernkontrollens ytelsesproblemer. Et annet problem kan være at fjernkontrollens batterier er en død, som er et problem du kan bøte ved å installere nye batterier.