Nnywellness.com

Hvordan å stoppe ringer ID Etterligning


Hvordan å stoppe ringer ID Etterligning

Ringer ID spoofing er muligheten til å endre hvordan en telefon antall viser opp på en oppringer-ID når du ringer noen. Ringer ID spoofing ble først brukt av bedrifter. En bedrift hadde en PRI (primære rate interface) linje, som tillot en bedrift å ha en rekke telefonnumre som hver fikk en annen måte å viser opp på en innringer-ID. Til slutt, telefon hackere funnet ut hvordan å bruke denne for personlig vinning og delte kunnskap over Internett. Mange mennesker lider av bruk av innringer-ID Etterligning, men det er en måte å hindre at dette skjer for deg.

Instruksjoner

• Bruk din favoritt søkemotor for å velge en ringe sperring sted. Noen av valgene du kan møter er: innringer-ID Manager, TeleZapper, Private tid eller TrapCall. Les alle de vanlige spørsmålene og vilkår for bruk slik at du er klar over hva du får til.

• Kjøpe telefonutstyr fra nettsiden. En annen alternativ å kjøpe utstyr er å registrere deg for en gratis sti der det er aktuelt. Fyll ut alle informasjonen som kreves, og klikk "Send" eller opprette en konto.

• Avsløre falske telefonnumre. Når du har identifisert hvilke tall er etterligning tall, må du distribuere denne informasjonen til nettstedet du har valgt eller utstyret du har kjøpt. Når du har gjort dette, vil telefonnummeret som har vært spoofing innringer-ID bli fanget. Du vil deretter sendes riktig telefonnummer på personen ringer deg.

Tips og advarsler

  • For å beskytte deg mot ringer ID spoofing, kan du bruke en PIN-kode eller et passord til å beskytte talemeldinger.
  • Bare dele personlige opplysninger over telefon når du vet hvem du snakker med.
  • Ikke ring telefonnummer til folk hevder å være ringer fra en bedrift eller en bank, med mindre du er sikker på at nummeret du ringer tilhører virksomheten i spørsmålet.