Nnywellness.com

Hvordan finne ut hva overføring din Silverado har


Hvordan finne ut hva overføring din Silverado har

En bil overføring er en mekanisk begrep for systemet som endrer tannhjul som hastigheten på bilen øker. Det finnes to primære typer overføringer: automatiske girkasser endre på egen hånd og manuell girkasse kreve føreren giring manuelt. Sjekke for å se hva slags overføring din Silverado bruker tar bare noen minutter.

Instruksjoner

• Avgjøre om overføring er manuell eller automatisk. Hvis det er en pinne eller girskifte til høyre for førersetet så vet du overføringen er manuell. Automatiske girkassene har ikke en girskifte som er synlig fra bilen.

• Åpne brukerhåndboken. Brukerhåndboken angir vanligvis hvilken type overføring din Silverado har. Under delen spesifikasjoner i manualen vil det vanligvis gi ekstra og spesifikke detaljer om kjøretøy overføring.

• Skriv ned bilen identifikasjon nummer (VIN). VIN nummer ligger på førersiden av bilen. I oversikten på nedre venstre er side der frontrute og dashbordet møtes en metall stripe som inneholder VIN antall din Silverado.

• Ring forhandleren eller produsenten. Med VIN nummer hendig, ringe forhandleren eller produsenten og be om detaljer om din Silverado overføring. De vil kunne slå opp bilen basert på VIN nummer og gi deg detaljene forespurt om overføring.

Tips og advarsler

  • Enten du har en manuell eller automatisk girkasse, anbefales det å stadig endre overføring væske. Håndboken vil gi flere detaljer om anbefalinger for typen væske nødvendig.
  • Endre girolje gjøres best en mekaniker butikk. De vet den bestemte typen girolje bilen trenger samt ressurser til å avhende det gamle girolje.