Nnywellness.com

Forskjellen mellom jakt og Golf Avstandsmåler


Forskjellen mellom jakt og Golf Avstandsmåler

Når du ønsker for å kjøpe en avstandsmåler for golf eller jakt, lurer du kanskje på hva forskjellene er mellom to. Å vite disse forskjellene vil hjelpe deg Velg avstandsmåler som er riktig for deg.

Grunnleggende systemer

De fleste digitale range finders på markedet bruker i dag samme grunnleggende system. Laser lyset aktiveres fra enheten, og sin refleksjon er mottatt av en innebygd sensor. Enheten automatisk måler tiden mellom skyte og motta laserstrålen og beregner avstanden til målet.

Jakt Range Finders

Jakt range finders utfylle systemet med funksjoner utformet med jegere i tankene. Enhetene selv pleier å være mindre og mer robust. De sport kamuflasje utskrifter og har grep og kontroller for bruk med hansker. Det målretting systemet er satt til å arbeide i skogvokst områder. Avansert enheter vil også levere tilleggsinformasjon til jegere som korreksjon for kule bane over lange avstander.

Golf Range Finders

Enheter med golfere i tankene tilbyr ulike funksjoner. Deres utvalg-finne systemer er utformet for å målrette enkelt flagg i åpne områder, og ytterligere informasjon gis av enheten som skråningen vinkler og club anbefalinger. De pleier også å være mindre holdbare.