Nnywellness.com

Hvordan lage Nitro drivstoff


Hvordan lage Nitro drivstoff

Noen kan ha den kuleste og raskest radiostyrt bil å nitro drivstoff. Imidlertid huske på at det ikke vil være lett i det hele tatt. Nitro drivstoff får sitt navn fra en av tre primære ingredienser, nitromethane. To andre er olje og metanol. Ifølge Nitroengine, er å ha kjennskap til drivstoff anbefalt før du håndtere det. Gjør nitro drivstoff er en morsom oppgave, men det krever tålmodighet og profesjonell hjelp fra en RC bilmekaniker og/eller entusiast.

Instruksjoner

• Forskning turboladere grundig, så dette er en svært utfordrende.

• Velg en turbolader med en kraft som passer designen og vekten av den tiltenkte nitro-drevet radiostyrt bil. Velge den galt turboladeren kan medføre problemer med å kontrollere bilen.

• Koble lystgass injeksjon mekanismen til turboladeren. Det anbefales å bruke medfølgende bruksanvisningen. Vær veldig forsiktig så noen av montering deler er små.

• Koble brenselet linjen til turboladeren, igjen med veiledning av medfølgende bruksanvisningen. Bruk den lille stabiliserende bånd (threadlocks) for å sikre dem sammen.

• Montere laderen i henhold til design av bilen. Koble laderen til inntaket manifold og eksos-hodet. Inntaket manifold er ansvarlig for gjennomføring luft og drivstoff til sylindere av motoren. Overskriften eksos er eksos avfall.