Nnywellness.com

Hvordan å utforme et hjemmekino


Et hjemteatersystem representerer en betydelig investering, og du vil sikre at du får mest ut av den. Det omfatter ikke bare velge komponentene seg, men plassen hvor du plasserer dem og velge den optimale måten å skjermen. Forberedelse før du kjøper er like viktig som setter sammen de forskjellige komponentene når du har gjort kjøpet. Ved å følge noen få trinn, kan du utforme et hjemteatersystem som er perfekt for dine behov.

Instruksjoner

• Måle plassen til skjermen. Det skal ingen bilder, windows eller andre distraksjoner innen 6 tommene av det. Hvis det er en flatskjerm og du skal montere den på veggen, kan du bruke en stud finder til å finne tre stenderne bak puss. De gir et sikkert grep.

• Måle stedet hvor du har tenkt å sitte i forhold til den foreslåtte plasseringen på skjermen. Ideelle viser avstanden er mellom 2 og 3 ganger den diagonale lengden på skjermen. Hvis ditt space ikke er stor nok til at, kan du vurdere å kjøpe en mindre skjerm. I tillegg sørge for skjermen vil være på et behagelig høyde når du sitter. Du vil det skal være mer eller mindre nivå med øyet linjen, lar deg se den uten å måtte kran halsen.

• Kontroller plasseringen av windows eller lys i rommet og sørge for at de ikke forårsaker noen gjenskinn mot TV. Vurdere å flytte stedet for hjemmekino system til et annet sted hvis du ikke kan redusere gjenskinn.

• Teller opp antallet komponenter du skal plassere i hjemmekinoanlegget: DVD spiller, DVR, høyttalere og så videre. Måle hvor mye hver av dem vil veie, hvor mye kabelen som kreves for å knytte seg til hverandre og hvor mange hyller kan komfortabelt bære dem alle.

• Velg en støtte stå dugelig av avholde alle komponentene (inkludert TV hvis du ikke skal montere den på veggen). Det bør være solid nok til å støtte deres kombinerte vekten trygt og ha nok hyllene for å holde dem alle. I tillegg bør hver hylle ha minst et par ekstra inches verdt (for å riktig ventilere utstyr) og hullene på baksiden (for å kjøre kabler trygt).

• Angi eventuelle ekstra kabler behov over de viktigste samlingen av komponenter. Dette betyr vanligvis sub bass og bakre høyttalere, som krever ledninger kjører tilbake til det viktigste teater systemet. Bestemme det beste alternativet for deg: kjører ledninger under teppet, bak murene, eller bare langs gulvplass ved siden av veggene. Hvis du velger på sistnevnte, kan du vurdere å bruke wire slangen å holde dem trygge og Merk alle dører eller andre hindringer som du må gå rundt.

Tips og advarsler

  • Akustikk spille en nøkkelrolle i å utforme et godt hjem teater system. Tenke på hvordan ting høres i gitt plass og vurdere å legge til gardiner eller tepper for å dempe noen ekko. Hvis du ønsker for å utnytte en minimal mengde plass, kan du vurdere å plassere hjemmekinoanlegget i et hjørne. Diagonale lengden på et rom er lenger enn noen av de fire veggene, og gir ekstra plass for behagelig visning.