Nnywellness.com

Kan jeg koble videokameraet til datamaskinen?


Kan jeg koble videokameraet til datamaskinen?

Koble videokameraet til datamaskinen, kan du overføre videoer for enkel redigering, deling og lagring. Å korrekt koble videokameraet og datamaskinen, må du være klar over ulike metoder for tilkobling, og hvilken metode som gjelder for ditt bestemte kamera. Brukerhåndboken inneholder spesifikk instruksjoner for videokameraet.

USB-tilkobling

Mange videokamera bruke en USB-forbindelse til å overføre videoer fra kameraet til en datamaskin. Med en USB-tilkobling passer ene enden av USB-kabelen til datamaskinen mens den andre enden passer en port på kameraet. Når kameraet er slått, kommuniserer den med datamaskinen slik at du kan overføre videoer.

Digital A / V-inngangen

Noen videokameraer bruke digital A / V-inngangen tilkoblinger, som i.LINK. Digitial A / V-inngangen krever en annen port enn en USB-port, og begge ender av kabelen er vanligvis mindre. Digital en / V-kontaktene er ofte funnet i eldre modeller av kameraet og datamaskiner, og brukerhåndboken vil informere deg om dette er tilkoblingstypen du trenger.

Minne overføre

Videokameraet kan være i stand til videoopptak video på et flyttbart minnekort. Hvis det er hvordan din kameraet funksjonene, kan du fjerne minnekortet og sette den inn i en minnekortleser i datamaskinen. Hvis datamaskinen ikke er utstyrt med en innebygd minnekortleser, kjøpe en adapter som kobler via en annen type port, som USB.

DVD overføring

Noen videokameraer ta opp video direkte på en DVD, som kan deretter settes inn i en stasjon på datamaskinen. Når du har video registreres på DVDen, kan du fjerne det fra kameraet og plassere den i en CD- eller DVD-stasjonen på datamaskinen for å overføre den. Les gjennom brukerhåndboken å avgjøre hvilke innstillinger må på plass før overføring, som hvis DVD må være ferdig først.