Nnywellness.com

Hvordan Program en Motorola kabel for fjernkontroll


Hvordan Program en Motorola kabel for fjernkontroll

Motorola er en av de største elektroniske i verden, kjent for mobiltelefoner og personsøkere. Visste du at Motorola også gjør kabelbokser som brukes med mange kabel-leverandører for å gi brukere med den beste teknologien tilgjengelig for visning og opptak TV? Hvis du har en kabel-leverandør som benytter en Motorola kabelboks, kan du bruke fjernkontrollen ikke bare å kontrollere din kabel-tjenesten, men også kontrollere andre enheter som er koblet til din hjemunderholdningssystem. Med noen få enkle trinn, kan du styre alle enheter med en fjernkontroll.

Instruksjoner

• Slå på enheten du ønsker å programmere. Kontroller at alle andre enheter er slått av for å forhindre problemer senere. Hvis du er å en DVD eller Videospiller sett en bånd- eller disktype teste enheten når prosedyren er fullført.

• Bruke brukerhåndboken som fulgte med Motorola kabelboksen, finne merket av enheten du ønsker å programmere, og skriv ned alle fire sifre kodene som vises for dette produktet. Du må kanskje prøve et par koder før du finner den som fungerer best med fjernkontrollen og enheten.

• Trykk og hold knappen aktuelle modusen for enheten du programmerer. Hold knappen nede til hvert modus lys begynner å blinke. Slipp knappen mens dette skjer. Knappene vil alle flash to ganger før modusen du trykket lyser.

• Bruke tastaturet i midten av Motorola kabelboksen ekstern til den første koden på listen for ditt varemerke. Trykk hver nummer én om gangen, og pass på ikke å holde nede en knapp. Modus lyset blinker tre ganger.

• Mål din Motorola kabelboks ekstern på enheten og trykk på strømknappen. Hvis koden arbeidet, bør enheten deaktivere. Hvis den does, slå enheten tilbake på og teste alle funksjonene til fjernkontrollen for å sikre at alt fungerer som det skal.

• Gjenta trinn tre til fem. Hvis enheten ikke reagerer på den første koden eller ikke alle knappene på eksterne arbeidet. Sett inn den neste koden på listen. Trykk på strømknappen for å teste koden og gjøre at alle funksjoner virker med hver kode til du finner en som fungerer.