Nnywellness.com

Den beste antenner for en OTA-TV


Den beste antenner for en OTA-TV

Antenner for over luften (OTA) TV kommer i mange former og størrelser. HD og digital-TV har skapt mye hype om rette for best visning. Sannheten er gammeldags antenner er fortsatt best. Bruk byens OTA stasjon oppføringer for å bestemme hvilken antenne fungerer best for deg.

Rooftop antenne

Med VHF/UHF mottakelse kan du motta alle stasjonene i ditt område.
Hvis du ønsker å ha en rooftop antenne eller en montert på en høy stang, så er en dobbel antenne det beste valget. TV-signaler sendes VHF (svært høye frekvenser) eller UHF (ultra høye frekvenser). Standard tversoversløyfe antenner er UHF antenner. En dobbel antenne inkorporerer begge typer signal i én enhet.

En "log periodiske" VHF antenne med en "yagi" UHF-antenne er montert på en enkelt vannrett boom. Det er mange forskjellige designstiler avhengig av materialene brukt forskjellige dB rangeringer. Disse antennene er svært retningsbestemt og må brukes med en rotor for å fokusere på signalet. De vil gi deg den beste dB vurderingen sammen med holdbarhet. Disse antennene er designet for høy vind og dårlig vær så de vil ikke bare bringe i signaler, men de vil vare.

Innendørs antenne

Når det ikke er mulig å sette opp en utendørs antenne, er det beste alternativet en innendørs to-bay bow-tie-antenne. De måler opptil 16 inches bredt x 20 tommer høy. Hver tversoversløyfe kan være en solid stykke metall eller fire metallstenger sluttet på midten til skjemaet form av en sløyfe. De legger en sløyfe til toppen av stativet og de den nederst. En reflektor skjermen er plassert bak bow båndene.

Denne typen antenne er en mindre versjon av utendørs antenner. Innendørs vegger redusere resepsjonen evner, blokkerer signalene fra TV-stasjoner. Hver modell av antennen har "dB" karakteren (antennens følsomhet målt i desibel eller dB). Velge det høyeste dB vurderingen vil gi deg den beste innendørs antennen. Plassere antennen ved et vindu og slå den inn i retning av TV-stasjonen for beste signalet.

Balkong-antennen

Som sin motpart innendørs antenne er beste antennen til balkong eller liten plass en fire-veis sløyfe. I stedet for to bue slipsene finnes det fire stilt opp på polet med refleks skjerm bak. Med det er større er det en større overflate å ta signalene. Dette gir antennen en høyere dB få enn innendørs modellen.

Antennen er montert til en rotor (motor å slå antennen) for å rotere antennen i retning av TV-signalet. På grunn av krumning av jorden, den gjennomsnittlige avstanden antenne kan motta signaler er begrenset til 70 miles. Større antenner for de fleste byer er ikke nødvendig. Sløyfe antennen er den beste designen. Det er produsert av mange selskaper av ulike materialer. Se etter det høyeste dB vurderingen å få den beste antennen.