Nnywellness.com

Hvordan Fjern-Start bil


Har evnen å fjern-start bilen kan være nyttig når det er sent og du er i en garasje selv. Får bilen startet på forhånd er ikke bare en tid saver, men også kan skremme noen uønsket oppmerksomhet. Det kan i tillegg brukes til å varme opp bilen på kalde dager eller slå på klimaanlegget på varme dager. Mest avsidesliggende forretter kommer også med keyless oppføring systemer og en bil alarm.

Instruksjoner

Hvordan Fjern-Start bil

• Kjøpe en ekstern bil starter systemet. Flere valg er tilgjengelige på din lokale auto forsyning butikken og online. Noen ting å vurdere når du kjøper en ekstern bil starter systemet inkluderer enhetens utvalg og om det inneholder funksjoner som et alarmsystem, en keyless oppføring system, en start tidtaker og en slags visuell bekreftelse som lar deg vite bilen har startet. Selvfølgelig, er prisen alltid en vurdering. I 2009 koster de fleste kits mellom $140 til $200.

• Har systemet installert. Du vil sannsynligvis systemet installert av en kvalifisert profesjonell i stedet for å gjøre det selv. Hvis du kjøper kit over Internett, må du finne noen i ditt område å installere den. De fleste butikker gjøre bil alarm og radio installasjoner vil også installere ekstern bil forretter. Imidlertid må du kontrollere at de er sertifisert til å gjøre dette.

• Fjern starte bilen ved å trykke en rekke knapper - vanligvis star knapp eller et ikon som ser ut som en bil. Selvfølgelig, det avhenger av produsenten av systemet, men for de fleste eksterne forretter, må du enten trykke en kombinasjon av to knapper på samme tid eller den samme knappen to ganger. Kombinert eller to-stegs prosessen hindrer deg eller dine barn fra starte tilfeldigvis bilen. Fordi mange systemer har en rekke en opp til en mil, kan du enkelt starte din bil og aldri vite. For eksempel på Clifford 50.5 x modellen klikker du stjerne to ganger i 3 sekunder av hverandre. Når bilen er på, vil justere seg til temperaturinnstillingene, slår på ovnen eller klimaanlegget. Kjøretøyet vil vanligvis kjøre for en syklus av 5 til 30 minutter og deretter slår seg ned hvis du ikke angir bilen. Når du har eksternt startet bilen, kan du angi kjøretøyet, sette i nøkkelen og slå av tenningsbryteren til.

• Still et tidsur for bilen starter i morgen. Du kan angi en tidtaker for bilen starte på samme tid hver morgen eller mellomrom, si en gang i uken hvis du er på ferie. Hvis du vil bruke denne funksjonen på Clifford 50.5 x modellen, trykk på "Timer" og justere tiden og trykker "Timer" igjen og holder den i 2 sekunder.