Nnywellness.com

Hvordan laste ned musikk fra datamaskinen til min Motorola


Selv om Motorola utviklet cellphone skal primært kommunikasjonsenhet, kan mange nyere telefoner også være bærbare underholdningssentre. Nesten alle nyere Motorola telefoner tilbyr deg muligheten til å ta din favoritt MP3 låter på veien med deg og lytte til dem med hodetelefoner eller en innebygd høyttaler. I de fleste tilfeller krever laste ned musikk til telefonen fra datamaskinen bare en enkel datakabel.

Instruksjoner

• Koble den lille pluggen på USB-kabelen til Motorola mobiltelefon telefonen. Koble den store flate enden av datakabelen til en ledig USB-port på PCen. Vent til telefonen for å be om hva slags forbindelse å etablere. Velg innstillingen "Mass Storage" på telefonen og trykk på "OK"-tasten på tastaturet.

• Vente til Windows oppdage mobilen er interne minnekort eller SD-kort og konfigurere den som en flyttbar lagringsenhet på datamaskinen. Dette tar bare noen sekunder. Windows viser en bekreftelsesmelding når enheten er klar.

• Klikk "Start" og deretter "Datamaskin". Bla til en mappe på harddisken som inneholder MP3-filer. Dobbeltklikk mappen å vise innholdet.

• Klikk og velg MP3 filene du vil overføre til din Motorola mobiltelefon. Klikk "Rediger" og deretter "Kopier" i Windows Utforsker-menyen.

• Rull ned til og klikk koblingen "Datamaskin" i den venstre ruten i Windows Utforsker-vinduet. Dobbeltklikk stasjonsbokstaven Windows opprettet for lagringsenheten inne Motorola mobiltelefon. Dobbeltklikk på "Audio" sub-mappen for å åpne den i mappevinduet stasjon for mobiltelefon.

• Høyreklikk i åpen "Audio" mappevinduet. Klikk "Lim inn" på menyen. Vent mens Windows kopier den valgte MP3-filer til Motorola-telefon.

• Koble USB-kabelen fra datamaskinen og Motorola mobiltelefon.