Nnywellness.com

Hvordan installere et Pinhole kamera


Hvordan installere et Pinhole kamera

Pinhole-kameraer er ørsmå kameraer med en mikro objektiv for overvåking og beskyttelse. Video registreres via en mottaker som er koblet til en visning-skjerm. De er er små, men kan ta et stort område og ofte skjult intetanende steder eller dekket av noen type tegn eller objekt som deflects oppmerksomhet. For områder som ikke ønsker en vanlig videokamera eller ønsker mindre opplagt opptak, pinhole-kameraer er effektiv overvåking verktøy og er ganske enkelt å installere og drifte.

Instruksjoner

• Les eiere manuell levert av produsenten. Pinhole kamera vanligvis kommer med en mottaker, AC-adaptere og kameraet sylinderen, men det er mange fabrikater og modeller av pinhole-kameraer. Lese deg manuelt på forhånd vil gi brukeren med en klar kunnskap om tilkoblinger og operasjoner.

• Velg plasseringen der kameraet vil være kartlegging. Kontroller at ingen lysene vil være shone reflektert på linsen på kameraet og forvrenge bilder.

• Bruk power drill og passende stor drill litt for å bore et hull i overflaten av objektet som vil holde kameraet og sett inn sylinderen. De fleste pinhole-kameraer hvile i en sylinder akselen som bare krever noen millimeters avstand. Forsiktig skyve sylinderen frem og tilbake for å sikre at den er sikker.

• Koble video input pluggene til mottakeren og skjerm eller TV hvor videoen vil bli sett og koble strømforsyningen. Vanligvis mottakere er trådløs og krever ingen faktiske forbindelse til kameraet sylindere seg.

• Kontroller at all makt er på og sikre tilkoblinger. Video av det angitte området skal kunne ses på skjermbildet overvåking. Justere knotten på kameraet akselen og å få ønsket bildekvaliteten. Riktig bilde skal vises på dagen og natten.