Nnywellness.com

Feilsøke en Westinghouse SK - 32H 240S 32-tommers Widescreen HDTV


Westinghouse 32H240S er en 32-tommers widescreen-TV som produserer video i HD. Denne modellen kan oppstå enkelte problemer som reduserer ytelsen. Å vite hvordan du feilsøker disse vanlige problemer ville hjelpe oppbevare Westinghouse TV opererer med maksimal kapasitet. Ingen verktøy er nødvendig for disse grunnleggende feilsøkingstrinn.

Instruksjoner

• Undersøk strømledningen og kontroller at den er koblet riktig til "AC In"-kontakten på baksiden av TVEN. Kontroller at den andre enden av kabelen er koblet til en strømkilde hvis TVEN ikke slår seg.

• Gå inn i "Power" innstillingene på Westinghouse TV ved hjelp av Skjermtastatur menyen. Endre innstillingen til "Normal" for å forbedre strøm tid hvis det er angitt til "E.Saver." TV vil ta lengre tid å starte når innstillingen "E.Saver" er aktivert.

• Sjekk Sleep funksjonen hvis TVEN slår plutselig. Hvis Sleep funksjonen er aktivert, trykk på "Sleep" knapp på fjernkontrollen til alternativet "OFF" er valgt. Hvis alternativet "Inaktivitet OFF" er aktivert, trykk på "Meny" og velger "Makt", deretter "passivitet av." Hvis du ikke deaktiverer denne funksjonen, slås TVEN av plutselig hvis det står inaktiv tid.

• Åpne batterirommet på baksiden av fjernkontrollen hvis det ikke fungerer. Sjekk batteriene og sørge for at de er satt inn riktig. Hvis batteriene er døde, erstatte dem med to nye AAA alkaliske batterier.

• Trykk på "Menu"-knappen, velg "Video og så velge"videoinnstillinger. Velg størrelsesforholdet "4:3" Hvis du ser standard-definisjon innhold på TV.

• Sjekk din video kablene og kontroller at de er tilkoblet hvis du ikke ser bildene. Hvis du bruker en kabel eller satellittmottaker, se enhetens brukerhåndbok for de riktige tilkoblingene. Trykk på "Input"-knappen på fjernkontrollen for å velge de riktige innspill kanalene for enheter.

• Kontroller nettverkstilkoblingen for VGA-kabelen og kontroller at den er koblet riktig hvis du bruker en datamaskin. Redusere oppløsningen på skjermen Hvis bildene ikke viser tydelig. For å senke skjermen bildeoppløsning varierer, så sjekk brukerhåndoken for instruksjoner.

• Inspiser din antenne eller satellitt Hvis bildene er uklar eller uklar. Hvis fargene mangler fra bilder, kontroller videokablene for løs eller ødelagte koblinger og erstatte skadede kabler.

• Trykk på "Mute" for å aktivere lyd hvis du ikke hører lyd. Hvis du fremdeles ikke hører noe, sjekk lyd forbindelsene mellom TVEN og enheter som er koblet til den. For eksempel, Sjekk de røde og hvite RCA audio-kablene koblet til audio-porter på TVEN.