Nnywellness.com

Hvordan justere en ny HD DirecTV parabolen


Hvordan justere en ny HD DirecTV parabolen

Justere en ny HD DirecTV parabolen kan være en langtekkelig prosess. Selv om det ikke er enkelt og er best utført med en venn til å hjelpe, kan det gjøres uten en satellitt tekniker. Du trenger bare et par grunnleggende verktøy - en håndholdt og en skiftenøkkel- og satellittmottakeren HD DirecTV parabolen.

Instruksjoner

• Kontroller at Monteringsområdet for din nye HD DirecTV parabolen er sikker og nivå. Problemer med montering av fatet vil forstyrre riktig justering. Kontroller at Monteringsområdet er ryddig og også sjekke på himmelen for noen hindringer som kraftledninger eller trær. Med parabol på plass, sikre at den har nivå av kontroll langs masten på en rett med et håndholdt.

• Justere HD DirecTV parabolen og punkt den generelt mot sør himmelen. Dette trenger ikke å være nøyaktige mål siden DirectTV satellite rett ovenfor ligger i den sørlige delen av himmelen.

• Koble satellittmottakeren til EXT1 til TV ved først å finne A / V-kabler. Standard A / V-kabler har tre liggende i hver ende av ledningen, hvert sett blir røde, hvite og gule. Tilbake/side av TVen og på baksiden av satellitten er mottakeren fargeavstemming porter (rød, hvit og gul). Koble utstikkerne til disse portene, matchende opp fargene.

• Slå på mottakeren og TVen. Når systemet har startet opp, velger du alternativet "signal meter skjermen" fra menyen som vises. Med denne skjermen opp, har du noen stå ved TV. Tilbake til rett utenfor.

• Juster rett ved å justere høyden - opp orienteringen av retten. Ta en fastnøkkel og løsne nøtter nær heving bolter på parabolen. (Se brukerhåndboken for bestemt plasseringen av mutterne på modellen.) Når du er ferdig med wrench, gjør svært liten høyde justeringer. Etter hver justering, venter en rapport fra skjermbildet signal meter, deretter foreta ytterligere justeringer etter behov.

• Juster rett ved å justere asimut - venstre/høyre retning av retten. Igjen, ta din fastnøkkel og finne LNB rett arm nøtter (se brukerhåndboken igjen). Med disse nøtter løs, gjør de små venstre/høyre justeringene, venter på signal meter skjermen rapporter. Når du mottar en total lesing av mellom 70 og 80 meter skjermen, justeres riktig din rett.