Nnywellness.com

Hvordan bruke Dash styret kontroll over Volvo S60


Volvo S60 tilbyr et utvalg av standard funksjoner. Den "My Car"-funksjonen lar deg lagre alle dine foretrukne innstillinger og S60 vil automatisk justere bilen til dine ønskede innstillinger ved å trykke på en knapp. Når du har blitt kjent med de grunnleggende kontrollene på S60 er oversikten midtkonsollen, lagre ønskede innstillinger som en ekstra bekvemmelighet.

Instruksjoner

• Aktivere S60 er farelys ved å trykke på knappen som viser en rød trekant. Trekanten vil lyse opp for å indikere at farelys er aktive. Deaktivere din farer ved å trykke på knappen igjen. Fare lys knappen ligger på høyre side av kontrollpanelet på dashbordet.

• Finn klima styresystem, også kjent som klimaanlegg systemet, i midtkonsollen. Juster temperatur, luftsirkulasjon og aktivere og deaktivere a/c.

• Trykk på "Avriming" knappen på høyre side av aircondition panelet å avrime bakruten og sidespeil. Knappen vil lyse når funksjonen avriming er aktiv. Hvis du er i temperaturer under 48 grader F, vil avriming funksjonen aktivere automatisk. Trykk på knappen en gang for å deaktivere funksjonen.

• Merke driver og passasjer side sete warmers knotten på venstre og høyre side av. Trykk på knappen med stol-ikonet for å aktivere sete warmers, så slå bryteren til å justere temperaturen.

• Angi S60 er aircondition temperatur klimasystemet, din favoritt radiostasjoner, sjåføren side sete justeringer og side og bakspeilet justeringer til dine foretrukne innstillinger. Finn knappen "My Car" på øverst til høyre i midtkonsollen. Trykk for å lagre gjeldende innstillinger. Velg hvilke funksjoner du ønsker å lagre ved å lese Visningsmeny som er tatt opp når du trykker på "My Car"-knappen. Følg instruksjonene for å lagre preferansene dine; lagre opptil 20 innstillinger per bil nøkkel. Innstillinger justeres automatisk når du bruker nøkkelen i bilen. Hvis sjåføren bruker sin egen nøkkel, justeres de lagrede funksjonene avhengig av hvilken nøkkelen brukes.