Nnywellness.com

Gjenopprette en iPhone til sin tidligere Firmware


Gjenopprette en iPhone til sin tidligere Firmware

Gjenopprette iPhone til sin tidligere programvare er en effektiv måte å fikse bugs, angre skade forårsaket av å laste ned feil eller uautorisert programvare eller returnerer til en operativsystemprogramvare du foretrekker. Hvis du ikke har filen for ønsket firmware allerede på datamaskinen, har en rekke nettsteder ulike iPhone firmware versjoner tilgjengelig for nedlasting. Men vær forsiktig når du bruker tredjeparts nettsteder, og kontroller at du har aktive antispion-programvare installert på datamaskinen.

Instruksjoner

• Kontroller at du har firmware for gjenopprette telefonen på datamaskinen. På en Mac og PC, vil du finne programvaren i iTunes-biblioteket under "Phone-programoppdateringer". Hvis du vil laste ned, tilbyr mange tredjeparts nettsteder en rekke firmware nedlastinger.

• Koble iPhone til datamaskinen og åpne iTunes. Vente på at programvaren gjenkjenner telefonen.

• Klikk på iPhone på venstre verktøylinjen i iTunes. Klikk "Sammendrag" i hovedskjermbildet og finne Gjenopprett--- men ikke klikk den enda.

• Hold nede knappen "Alternativet" og klikke "Gjenopprett" Hvis du bruker en Mac. På en PC, hold nede "Shift" og klikke "Gjenopprett". Mappen som inneholder firmware-oppdateringer til telefonen åpnes på skjermen.

• Bla gjennom mappen firmware for å finne riktig versjon du vil gjenopprette. Velg filen og klikke "Gjenopprett". Oppdateringen kan ta noen minutter så ikke koble fra iPhone før du har mottatt bekreftelse på synkronisering er fullført.

• Ignorere eventuelle feilmeldinger som dukker opp, inkludert de med kodene 1011, 1013 eller 1015. IPhone burde ha blitt restaurert til sin tidligere firmware, og når trygt frakobles, klar til bruk.

Tips og advarsler

  • Hvis iTunes ikke gjenkjenner iPhone automatisk, kan du sette telefonen i enheten Firmware Oppgradere (DFU) modus. Slå av enheten og koble den til iTunes. Deretter holder du nede kraften og hjemmet knapp samtidig. Når Apple-logoen vises, slipp power-knappen, men fortsatt holde nede Hjem-knappen. iTunes vil da gjenkjenne telefonen i gjenopprettingsmodus.