Nnywellness.com

Hvordan finne ut hva som er på et SIM-kort


Hvordan finne ut hva som er på et SIM-kort

Subscriber identity module (SIM) kort er flyttbare og bærbare minnebrikker brukt i mobiltelefoner til å lagre og behandle personlige kontakter og relatert informasjon. Innholdet i et SIM-kort kan inkludere telefon bøker, tekstmeldinger, ringe loggbøker og selv mediefiler. Mengden data vil variere avhengig av hvordan du bruker og telefon opplysningene. Den direkte måten å vise innholdet i et SIM-kort er gjennom en faktisk mobiltelefon med kortet. Du kan også finne ut hva som er på et SIM-kort ved å overføre informasjonen til datamaskinen via en SIM-kortleser.

Instruksjoner

Få et SIM-kortleser

• Få en SIM-kortleser og sjåfør. Dette kan kjøpes fra en lokal forhandler eller online via nettsteder som www.dekart.com. (Se delen referanser og ressurser i denne artikkelen for direkte linker til andre alternativer.)

• Installere SIM-kortleser driveren på datamaskinen. Hvis du har kjøpt kortleseren online, blir driveren programmet en kjørbar fil, med filtypen ".exe" (for eksempel SimCardReader.exe).

• Fullføre installasjonen og starter opp datamaskinen, om nødvendig.

Overføre SIM-kortdata til en datamaskin

• Sett inn SIM-kortet inn i SIM-kortleseren sporet. Koble SIM-kortleser til datamaskinen via USB-kabel. Koble USB-kabelen til en USB-port på datamaskinen.

• Tillat datamaskinen å gjenkjenne enheten. SIM-kortleseren kan vises på skrivebordet som en flyttbar stasjon. Starte det SIM-kortleser programmet hvis det ikke åpnes automatisk. Et grafisk brukergrensesnitt vises.

• Klikk på knappen "Last ned" eller "Lese" for å hente data i SIM-kortet. Gi tid til prosessen er fullført uten avbrudd.

• Bla gjennom programmet viser windows å finne ut innholdet i SIM-kortet.