Nnywellness.com

Min iPhone er iskaldt i gjenopprettingsmodus


Min iPhone er iskaldt i gjenopprettingsmodus

IPhone kan noen ganger fryse i recovery mode, som betyr at du ikke kan bruke telefonen som normalt. Gjenopprettingsmodus gjenoppretter telefonen fra mislykkede oppdateringer eller andre problemer som forstyrrer telefonens funksjoner. For å få telefonen tilbake i orden, må å restaurere den fra iTunes mens den er i gjenopprettingsmodus.

Gjenopprettingsmodus

Gjenopprettingsmodus kan vise til en av flere grunner. Hvis du nylig har oppdatert programvaren, kan telefonen gå inn i modusen Hvis oppdateringen feil eller mislykket. Det kan hende telefonen fungerer annerledes, for eksempel kontinuerlig omstart eller aldri starter tidligere Apple-logoen. Når iPhone låser i gjenopprettingsmodus, kan den også vise en feilmelding som vil gi deg mer informasjon. Når du kobler iPhone til iTunes mens telefonen er i gjenopprettingsmodus, får du en melding som telefonen er i gjenopprettingsmodus, og du må gjenopprette det å fortsette benytter den.

Gjenopprette

Mens iPhone i recovery mode, er det eneste alternativet å restaurere den. Når iTunes å sørge for at du bruker den nyeste versjonen, og koble telefonen til datamaskinen med USB-kabelen. Velg iPhone på iTunes skjermen, så velg "Sammendrag" og "Gjenopprett". Velg "Sikkerhetskopiere" tillate iTunes for å beholde innstillingene, deretter følger gjennom med restaurering på neste skjermbilde. Når telefonen gjenoppretter, vil det holde alt som ble sikkerhetskopiert på forrige iTunes synkronisering.

Frysing under gjenopprettingen

Hvis telefonen frøs i gjenopprettingsmodus, og hvis det er også fryser under gjenopprettingsprosessen, problemet skyldes et tredjepartsprogram som ikke er kompatibel med telefonen. Sjekk din sikkerhetsprogramvare på datamaskinen slik at det kjører den nyeste versjonen. Du må kanskje justere innstillingene slik at iTunes koble med Apple, slik at telefonen kan gjenopprettes riktig.

Feilsøking

En rekke faktorer kan forårsake iPhone å fryse mens du er i gjenopprettingsmodus, fra en søknad til oppdateringen mislykkes. Hvis gjenopprette telefonen ikke løste problemet, kan du kontakte Apple Kundebehandling for ytterligere feilsøking. En kundestøtterepresentant kan detalj de andre grunnene hvorfor telefonen kan ha frøs, og gir deg instruksjoner for å gjenopprette telefonen. IPhone kan ha et maskinvareproblem som krever profesjonell reparasjon.