Nnywellness.com

Hvordan bruke en iPhone 4.1 uten et SIM-kort


Hvordan bruke en iPhone 4.1 uten et SIM-kort

Selv uten et SIM-kort, kan du bruke en aktivert iPhone 4.1 som iPod Touch musikkenhet. Selv om du ikke kan ringe, sende tekstmeldinger eller surfer på Internett på en 3G-nettverk uten et SIM-kort, kan du fortsatt dra nytte av mye av telefonens funksjonalitet. Dette gjelder særlig når du kobler enheten til et trådløst nettverk, som gir deg muligheten til å surfe på Internett og laste ned kjøp fra iTunes og App butikker.

Instruksjoner

Aktivere iPhone

• Aktivere iPhone 4.1 med et SIM-kort fra en støttet mobil transportør. Hvis enheten ble tidligere registrert hos en mobiloperatør, trenger du ikke å gjenta prosessen hvis du plutselig se "Koble til iTunes"-melding på iPhone-skjermen.

• Koble iPhone 4.1 til iTunes med en USB-kabel for å fullføre aktiveringsprosessen.

• Fjern SIM-kortet og begynne å bruke iPhone 4.1 som en iPod Touch.

Bruke iPhone som en iPod

• Last opp musikk, videoer og programmer til iPhone ved å synkronisere telefonen med iTunes. Hvis du har tilgang til en trådløs Internett-signal, kan du også kjøpe og laste ned data direkte på telefonen.

• Surfe på Internett med Safari-webleser når koblet til en trådløs Internett-signal. I Safari kan du søke på Internett og vise de fleste websider som på en datamaskin. Så lenge du er koblet til et trådløst nettverk, vil du også kunne sende og motta e-postmeldinger på iPhone 4.1.

• Ta bilder og videoer med iPhone 4.1. For å få dem av enheten, email bildene over et trådløst nettverk eller koble iPhone til iTunes på datamaskinen.