Nnywellness.com

Hvordan koble Bluetooth-telefoner


Hvordan koble Bluetooth-telefoner

Begrepet "Bluetooth" beskriver en måte å sikkert koble to eller flere kompatible enheter sammen uten å bruke ledninger eller kabler. En Bluetooth-tilkobling er sterk og sikker, som betyr at du får sjelden noen gang alle slags forstyrrelser og signalet ikke brytes. Mens en Bluetooth-tilkobling er primært brukes til å koble en telefon til en håndfrie hodetelefoner, kan du også koble to telefoner ved hjelp av Bluetooth. Dette vil aktivere telefonene å sende data til hverandre over trådløsforbindelsen.

Instruksjoner

• Kontroller at begge telefonene du prøver å koble sammen Bluetooth forenlig. Se på bruksanvisning for hver. De første sidene vil vise alle de tekniske spesifikasjonene på telefonen. Se etter en Bluetooth-logoen eller "Bluetooth-klare" oppført under disse spesifikasjoner.

• Sette en av telefonene i "Synlig" modus. Du kan gjøre dette ved å gå inn i telefonens hovedmeny, velge alternativet "Bluetooth" innstillinger og velge "Oppdagelsen" eller "Paring" modus. Dette vil fortelle telefonen for å se etter Bluetooth enheter emitting signaler i området.

• Sette andre telefonen i "Sync"-modus. Du kan gjøre dette ved å velge alternativet "Sync" nær "Oppdagelsen" eller "Paring" modus alternativet i telefonens Bluetooth-innstillinger-menyen. Dette fører til telefonen å avgi en Bluetooth-signal som gjenkjennes av den første telefonen.

• Velg andre telefonen fra listen over Bluetooth-enheter som er anerkjent av den første telefonen. Du kan gjøre dette ved å merke den bruker telefonens pilknappene og å velge den med "Enter"-knappen. Telefonene deretter kobles til hverandre via Bluetooth trådløsteknologi.