Nnywellness.com

Jeg skrånende tråkke i menyen for Sanyo MTS TV


Jeg skrånende tråkke i menyen for Sanyo MTS TV

Sanyo multikanal TV lyd (MTS) TV har en rekke funksjonene i dem, inkludert avanserte innstillinger for lyd og bilde som kan nås gjennom TV-menyen. Uten tilgang til TV-menyen, farge og bilde kan innstillinger og innstillingene for TV-lyd ikke endret eller lagret.

Makt-syklusen TVEN

Mange tekniske problemer med Sanyo MTS TV kan løses ved å utføre en makt-syklusen på TVEN. Makt-sykling utslipp lagrede minnet på TV som kan forårsake på menyknappene og andre frontpanelet tilgangsfunksjoner funksjonsfeil. For å makt-syklusen din TV, koble den fra veggen. Trykk og hold knappen "Power" på din TV frontpanelet i 30 sekunder. Koble TVEN til strømuttaket og prøv å åpne menyfunksjonen igjen.

Systemtilbakestilling

Systemet tilbakestillingsknappen gjenoppretter TV til de opprinnelige fabrikkinnstillingene, inkludert alle innstillinger for lyd og bilde og andre innstillinger som kan ha blitt endret gjennom tjenesten modus. "Reset"-knappen ligger på fabrikken utstedt fjernkontrollen som fulgte med TVEN. Trykk på "Reset"-knappen to ganger for å returnere TVEN til fabrikkinnstillinger.

Universell fjernkontroll

Universale fjernkontroller tilbyr et rimelig alternativ for kunder som ønsker å erstatte en tapt eller ødelagt TV-fjernkontrollen. Selv om den universelle fjernkontrollen kan gjenopprette de grunnleggende funksjonene i TV'ENS fjernkontroll, vil avanserte funksjoner inkludert tilgang til TV-menyen ikke være tilgjengelig gjennom universale fjernkontroller. Kjøpe en universell fjernkontroll opprettet av Sanyo kan gi deg tilgang til system-menyen og andre avanserte funksjoner.

Frontpanelet tilgang

Frontpanelet på TVEN Sanyo MTS kan betjene TV som du har mistet fjernkontrollen. Frontpanelet gir deg tilgang til inndata og kanalvalg, volum kontroll og system meny med Sanyo TV. Hvis din frontpanelet har blitt skadet på grunn av alder eller bruk, kan det bli reparert av en kvalifisert reparatør. På grunn av den høye spenningen som er lagret i BILLEDRØR, anbefales ikke dette reparasjon for nybegynnere.