Nnywellness.com

Hva slags Radio er nødvendig for XM-Radio?


XM Satellite Radio har vært en av to store amerikanske satellitt radio leverandører siden advent av satellitt-radio i 2001. Før du kan lytte til alle digital reklamefri musikk, sport og underholdning på XM, trenger du riktig utstyr.

Mottaker

En XM radiomottaker er nødvendig å lytte til XM. Disse mottakere inneholde et brikkesett kan dekode XM radio programmering signal. Flertallet av XM radiomottakere er liten, plug-and-play mottakere som overfører enkelt mellom hjem og bil. Enkelte modeller inkluderer Delphi Roady XT, Pioneer XMp3 og Audiovox Xpress EZ. Modeller som XMp3 og Pioneer Inno er bærbare spillere som er designet for å bæres på farten, i tillegg til å være forankret i en bil eller hjemme.

XM klar lyd systemer

Noen hjem stereo mottakere er "XM klar." Høres ut som de er sammenlignbare med en XM-mottaker, de er ikke faktisk kan motta en XM signal esken og krever bruk av en egen XM tuner. XM mini mottakeren er et tilbehør selges for dette formålet.

Annet utstyr

I tillegg til en XM radio må XM antenne. Antennen bør plasseres i et område med et klart syn på sørlige himmelen, som i en sørvendt vindu eller på taket av bilen. I noen tilfeller fungerer antennen gjennom tak og vegger. I tillegg er en strømadapter nødvendig. De fleste XM-mottakere er ikke utformet med innebygde høyttalere, så du må enten et hjemmestereoanlegg koble til eller en XM dokkingstasjon. For biler i bruk kobles XM mottakeren via en rekke metoder, inkludert kassettspiller adapter. Hjem og bil merke og monteringsutstyr gir en måte å lagre mottakeren. Både bil og hjem sett med alt nødvendig utstyr er tilgjengelig, og bilmonteringssett kommer ofte med mottaker kjøp.

Aktivisering

I motsetning til gratis radiotjenester som FM er XM en betalt medlemskontingent-basert tjeneste. Derfor før mottakeren spiller noen programmering, vil du måtte aktivere abonnementet. Dette kan gjøres ved å besøke XM nettsted (se ressurser) eller ved å ringe 1-800-XM-RADIO. Du trenger kredittkortinformasjon og åtte-sifret ID-nummeret på baksiden av mottakeren.

Sirius XM-Radio

I juli 2008, satellitt radio leverandører Sirius og XM slått sammen til én leverandør. De fleste mottakere fortsette å være spesifikke for Sirius eller XM, men MiRGE er den første interoperable mottakeren designet for å tilby alle XM og Sirius programmering for en i tillegg medlemskontingent avgift. Hvis du velger å bruke en XM-mottaker, Sirius XM tilbyr "Best Of" pakker og har samlet mange av deres kanaler. XM-radio tilbyr 170 kanaler programmering med reklamefri musikk og et utvalg av sport, nyheter og underholdning kanaler.