Nnywellness.com

Feilsøke en 1991 Dodge Dakota lastebil


Feilsøke en 1991 Dodge Dakota lastebil

1991 Dodge Dakota lastebilen ble produsert i en 2,5 liter L4, 3,9 liters V6 og en 5.2 liter V8. Den mellomstore lastebiler ble produsert i to og firehjulstrekk modeller og V8-modellen tilbys en utvidet cab. 1991-modeller ble produsert før innføringen av kjøretøysystemer og sensorer. Feilsøking Dakota krever grunnleggende mekanisk kunnskap og evne til å observere endringer i lastebils ytelse.

Instruksjoner

• Vri nøkkelen og prøve å starte bilen. Hvis motoren er død, teste elektronikk og lys for strøm. Hvis makt er svak eller ikke eksisterende, knytte startkabler en kjører bilen og starte batteriet. Starte bilen. Hvis batteriet ikke holder tillegget, kan du erstatte den med en ny.

• Hvis bilen har et fungerende batteri, men fortsetter å miste makt, kan du bruke en spenning meter for å teste dynamoen. Hvis dynamoen opplever en stor spenningsfall, må den erstattes. Feil dynamoen ville fortsette å avløpsrenne makt og kostnad-utslipp sykluser til slutt vil ødelegge batteriet.

• Hvis batteriet og Dynamo leverer full effekt på lastebilen, men motoren vil ikke skru, kan det hende at starteren brutt. Hit starteren med hammer for å låse opp tennene og prøver å starte. Hvis problemet vedvarer, ta ut boltene som to starter med en socket skiftenøkkel og har starteren testet på en bil center.

• Kjøre lastebil og variere hastigheten. Hvis motoren strøm overspenning og sputters, er drivstoffpumpe sviktende. Om lastebilen og vanskelig å slå, er servostyringspumpe sviktende. Begge disse problemene må tas umiddelbart.

• Kjøre lastebil på en glatt overflate med variabel hastighet teste overføring. Lytt etter sliping og dukker lyder når overføringen skifter. Også føler for en pause og støt mens skiftende. Har overføring service for disse problemene.

Tips og advarsler

  • Har bilen profesjonelt betjent på årlig basis å minimere mekanisk sammenbrudd. Også overvåke kjøretøyet for endringer i ytelse og starte feilsøking når endringene skjer.
  • Ikke fortsette å kjøre feil lastebil. Mekanisk problemet blir verre og reparasjonsomkostningene vil øke.