Nnywellness.com

Feilsøke tilbakestilling av Panasonic TH-42PW3


Feilsøke tilbakestilling av Panasonic TH-42PW3

Gjenopprette fabrikkinnstillingene til TV å rette eventuelle problemer. Panasonic TH-42PW3 er 42» plasma-TV som er svært vennlige. Hvis TV ble kjøpt brukt eller mottatt som en gave, kan det være gunstig å tilbakestille til fabrikkinnstillingene før omkalibrere TV. Tilbakestill innstillinger for feilsøking kan fullføres uten en tekniker.

Instruksjoner

• Trykk på "Del"-knappen for å justere Bildeposisjon. Trykk på "Pos. bildestørrelse", og rulle opp eller ned til hver posisjon innstilling. Velg "N" eller "Tilgang" når som helst i posisjon Billedmenyen tilbakestille bildeplasseringen til fabrikkinnstillinger.

• Trykk "Sound" for å få tilgang til lyd-menyen. Bla opp og ned med av retningsknappene vise lydinnstillingene for hvert område. Velg "N" eller "Tilgang" sette alle lydinnstillingene til fabrikken standardforhåndsinnstillingene.

• Velg "Bilde" knappen på fjernkontrollen for å åpne menyen bilde justering. Bruk av retningsknappene for å bla gjennom alle videokvalitet innstillinger. Trykk "N" eller "Tilgang"-knappen for å tilbakestille bildemenyen til fabrikkinnstillinger.