Nnywellness.com

Hvordan lage en iPhone bilde program


Hvordan lage en iPhone bilde program

Foto programmer er en av de mest populære verktøyene for iPhone. Alle kan opprette og distribuere programmer og teknikken-savvy individer har brukt app-design som en måte å starte karrierer i relaterte felt. Alle nye programmer, bør være et nytt bidrag eller en alvorlig oppgradering over hva som er tilgjengelig i markedet. Apple tilbyr et utvikler Program, som inkluderer alle verktøyene som trengs for å utforme en app, men disse er ofte dyre.

Instruksjoner

• Undersøkelsen programmer som er tilgjengelige. Les kritikk på app gjennomgang nettsteder, oppslagstavler og vurderinger i App Store. Få en følelse av hvordan du kan bidra til bilde programmer der ute.

• Utvikle konseptet for din nye Foto app. holde i tankene kundene stadig vil redigere og justere bilder fra telefonen. Kontroller at programmet er kompatibelt med iPhone kameraet. Fordi mange iPhone eiere har Facebook-kontoer, og bidra til Youtube, bør du også gjøre apps som kompatibel til disse programmene som mulig. Mobilitet og allsidighet er også høyt verdsatt av iPhone-brukere.

• Skrive koden for ny app. iPhone og Mac-programmer er utformet med kakao programmering, og du kan også bruke Apples XCode, som brukes i programmet utvikler. Siden lære å skrive koden er tid intensiv, vurdere å ansette en teknologisk avanserte person til å skrive den for deg.

• Installere app for en prøveperiode. Feilsøke programmet koden, hvis programmet har problemer. Også ha andre iPhone eiere, hvem ikke er teknikken-savvy, å teste den.

• Plasser programmet i App Store. Hold kontakten med brukere av app og reagere raskt på problemer som oppstår. Ditt rykte vil være avgjørende i å utvikle nye programmer.