Nnywellness.com

Hvordan du Wire fire DVC ubåter på to Ohm ampere


Hvordan du Wire fire DVC ubåter på to Ohm ampere

Ledningsnett en to-kanals forsterker å kjøre fire doble stemme coil subwoofere er litt mer komplisert enn den gjennomsnittlige installereren. Hoppe fra høyttaler til høyttaler, er ledninger gjort for å beskytte forsterkeren fra overbelastning, men også de personlige basselementer fra skade. Fleksibilitet DVC subs tilbudet er flott, og ledninger denne konfigurasjonen er en av mange muligheter til å gi utmerket ytelse og bassrespons.

Instruksjoner

Oppkobling

• Legge alle fire basselementer ansiktet ned på en firma ennå ikke-ødeleggende overflate. Du trenger tilgang til bindende innlegget terminalene på baksiden av hvert sub. Angi hver subwoofer som subs 1-4, maskeringstape og penn. Du vil bruke for fremtidig referanse i ledninger.

• Bestemme mengden av høyttalerledningen måtte komme fra forsterkeren til subwoofere 1 og 3. Fjerne en fjerdedel av isolasjon fra begge ender av kabelen, og hånd-vri nakne ledninger for å hindre tynnslitt. Skru i høyttalerkablene til forsterkeren med den aktuelle skrutrekkeren.

• Skru i ledningene til forsterkeren i en konvensjonell stereo konfigurasjon. Ett sett med ledninger er koblet til venstre kanalens positive og negative; likeledes for den riktige kanalen. Plasser ledninger under sikre platen på hver terminal, og sikre med den lille skruen.

• Klipp og fjerner ekstra høyttalerledningen nå fra sub 1 til sub 3. Kjøre sub 3 positive og negative innlegg-sub 1 positive og negative innlegg. Koble de positive og negative bindende innleggene til wire ved å utsette senterhullet på bindingen innlegget. Sett ledningen og skru mutteren ned for å stramme tilkoblingen.

• Klipp og kle små jumpere slik at den dekker hver sub indre sett med bindende innlegg. Skrue dette ned på måten som er foreskrevet.

• Gjenta trinn 1 til 4, bare denne gangen for den amp's høyre kanal, og Subs 2 og 4. Det er nå en 2 ohm stereo Last presentert for forsterkeren.

Tips og advarsler

  • Alltid utføre høyttalerkoblingen med bilen av for å hindre mulig shorts og skade på kjøretøy eller utstyr.