Nnywellness.com

Hvordan installerer jeg en Sylvania Wall Mount?


Hvordan installerer jeg en Sylvania Wall Mount?

En av attraksjonene i flatskjerm plasma og LCD-TV er at du kan montere dem på veggen. Mange selskaper tilbyr matchende wall oppheng for sine TVer. hengende TVEN på veggen sparer plass. Det kan også øke spekter visning på TV. Med et Sylvania veggfeste, vil du kunne henge TVEN i mindre enn en time.

Instruksjoner

• Kontroller at området der du vil henge TVEN har riktig stikkontakter og mange store visning.

• Finne veggen studs i området du ønsker å henge TV. Forsiktig banke langs veggen fra venstre til høyre, nøye lytte etter en endring i lyden. Når du banke langs gips, vil du høre en hul lyd. Når du treffer stud, vil du høre en solid lyd. Eller bruke en stud finder, som du kan kjøpe i oppussing butikken. Kjør det lite elektronisk apparatet (som en mobiltelefon) over veggen. Det piper når du kommer over en stud. Merk stenderne du vil bruke med blyant.

• Planlegge plassering av TV med et stykke papir eller papp. Cut et stykke papir eller papp tilsvare størrelsen på TVEN. Tape den på veggen. På denne måten kan du se hvordan TV vil se ut. Du kan flytte den så det best passer dine behov før du begynner å boring. Når du har din plass, markerer du det med blyant. Fjerne papp. Fra her på ut, det er fint for å ha en partner utlån en hjelpende kan hånd, men du fortsatt gjøre prosessen selv.

• Hold Sylvania veggfestet opp det markerte området på veggen. Line opp hullene på mount med veggen studs. Bruk en nivå mount skal selv.

• Bore den første monteringen på veggen. Sylvania veggfestet kommer i to deler, én for veggen og én for TV. Montere kommer også med alle skruer og bolter du trenger for installasjonen. Det eneste du må bekymre er boring din skruer inn i veggen studs.

• Fest den andre delen veggtykkelsen til TVEN. Den TV-delen av mount vil settes på plass på TV, og stram med noen hånd skruer, eller du klarer å stramme med en skrutrekker. Du vil ikke gå inn i TV.

• Koble alle kabler og ledninger som er knyttet til TVEN. Det er alltid lettere å hekte alle tilkoblingene før veggmontering fordi noen kontakter kan være vanskelige å nå steder på TVEN. Koble alt.

• Løft TVEN til veggen fjellet. Skyv den på plass. Det er alltid godt å ha en hjelpende hånd her, men hvis du forsiktig du kan gjøre det selv. Det vil være en hånd skrue langs kanten at du klarer å stramme for å sikre TV på plass.

Tips og advarsler

  • Hvis du borer i en sement eller murstein vegg, trenger du sannsynligvis en profesjonell å installere for deg. Dette er instruksjoner for gips.