Nnywellness.com

Spill for Boost telefoner


De siste årene, har Boost mobile blitt et vanlig mobiltelefon nettverk i USA. Mens Boost er kjent for å ha sterke celle resepsjonen telefonsamtaler og sender tekster, har Boost telefoner spill som gir brukere timer med underholdning.

Firby

"Firby" er et spill basert på det klassiske spillet med samme navn. Du spiller som et spøkelse kalt Firby som må jobbe sin vei gjennom en rekke nivåer, drepe monstre og samle så mye frukt som han kan. Når du går gjennom nivåene, får du mer poeng som du bruker for å sette deg på toppen av Hei-score leaderboard.

Mr. Bean Racer 2

"Mr. Bean Racer 2" er en komedie, racing-stil spill basert på den britiske komedien "Mr Bean." Etter å bli kastet ut av vertinne, du har til oppgave å samle dine eiendeler og prøver å tjene penger for å få ditt hjem tilbake. Som du tjener mer penger, kan du oppgradere eiendeler du eier og bilen du kjører. Det er et spill som er egnet for personer i ulike aldre og bakgrunner.

Office zombier

«Office Zombies» er et skytespill-stil spill som oppgaver du med drepe så mange zombier som mulig innen angitt tid. Zombier har tatt over din lokale bank og du må prøve å drepe dem alle før de tar over banken og senere verden. Spillet har en rekke nivåer og forskjellige våpen.

Call of Duty 6: Modern Warfare 2

«Call of Duty 6: Modern Warfare 2" er et første-person shooter har blitt utviklet for mobiltelefonen. I spillet reise du til Mexico for å stoppe en terrorist som truer sikkerheten til den frie verden. Jobbe deg gjennom en rekke nivåer, du har til oppgave å ta ut fienden og få intel bruker en rekke våpen og kjøretøy.