Nnywellness.com

DIY: Vertikal kamera stativ


En loddrett kameraet stå brukes hovedsakelig til å fotografere flate objekter, for eksempel fotografier eller andre papirdokumenter. Det kan også være nyttig kopierer lysbilder eller negativ hvis du har en lyskilde under den. Digital skannere i stor grad har erstattet behovet for loddrett kameraet står, men fortsatt kan du bruke en, særlig til å kopiere en masse gamle bilder samtidig. Det tar mye mindre tid å lage disse kopier med et kamera på en loddrett stå enn på en planskanner.

Instruksjoner

• Bruk en gammel enlarger fra svunne dager mørkerommet. Du trenger ikke lyset boliger montering en del av enlarger. Du trenger bare baseboard og den enlarger rail motoren, fortrinnsvis festet til baseboard. Rydde opp og smøre enlarger skinnen slik at det beveger seg jevnt.

• Ta stativ montere hodet - delen av stativ som kobler til kameraet - og fest den til stativ-kontakten på kameraet du vil bruke med din loddrett kamera stativ. Skru deretter Merk posisjonen til stativ montere hodet i forhold til kameraet og objektivet. Merke den for å minne deg selv det må være kameraet rett ned i hvilken posisjon.

• Fest tripod mount hodet til den enlarger rail motoren. Det vil være litt flat, loddrett der enlarger hodet en gang var festet. Test plassering av tripod mount hodet. Bruk hurtigtørkende superglue for å koble tripod mount hodet til jernbane enhet. Hold den tørr.

• Bruk duct tape for å sikre fast tripod mount hodet du allerede limt til jernbane enheten. Dette gir ekstra beskyttelse for kameraet og holde den faller ut loddrett kameraet stå.

• Koble kameraet til stativ hode montere. Du kan bruke høyde justering mekanisme den enlarger rail motoren for å endre høyden på kameraet i forskjellige prosjekter.

Tips og advarsler

  • Du kan få en gammel enlarger baseboard og jernbane relativt billig ved å se online og i lokale Foto butikker. Du kan også finne en på et garasjesalg eller antikk eller sparsommelighet butikk. Det samme gjelder for en gammel stativ. Du trenger ikke bena på stativ, bare montere hodet, slik at du kan få en ødelagt stativ billig.
  • Før du går gjennom prosessen av å feste stativ montere hodet til den enlarger rail motoren, teste vedlegget på jernbane enheten for å finne ut om den er kompatibel med kameraets tripod socket. Noen høyere-end forstørrelses brukt samme mount skruen enlarger hovedenheten som ble brukt i stativer. Dette ble gjort for å la deg bruke enlarger baseboard og rail motoren som en kopi stå. Hvis kameraet vil legge direkte til dette, kan du spare deg selv arbeidet til jury-rigging tripod mount hodet til den enlarger rail motoren.
  • Du kan få en rettvinklet okular for enkelt-linsen refleks kameraet å gjøre det enklere å vise gjennom linsen. Mange profesjonelle speilreflekskameraer, enten film eller digitalt, har disse typer okularene tilgjengelig som ekstrautstyr. I høyre vinkel okularet festes til normal søkeren vinduet og vinkler visningen slik at du kan se rett på å gjøre kameraet tilpasningene, i stedet for å måtte komme over kameraet festet til kameraet stå å se gjennom søkeren.