Nnywellness.com

Hvordan er lastebil bobiler bygget?


Grunnleggende

Lastebil bobiler er camping enheter, ligner i design bobiler og femte hjul, som passer inn i sengene lastebiler. Disse camperne spenner fra små, enkle rom til større tall som strekker seg forbi lastebilen sengen og hytta. Disse enhetene er konstruert for å passe perfekt i lastebil senger, uansett størrelse og avhengig av vedlegget til bilen. Camperne spenner fra solid og mindre konstruksjoner til større camperne kan ha flytte segmenter å tillate mer innvendig plass.

Materialer og typer

Lastebil bobiler er vanligvis konstruert av aluminium eller glassfiber materialer som base. Noen er ren aluminium hardside; andre kan være hardside filon (med tre rammer ferdig med glassfiber), bygget med tre eller aluminium rammer. Ulike typer camperne inkluderer popup- og uttrekkbart campere, som skiller seg fra grunnleggende camperne fordi de håndteres. Normal bobiler er solide og kan ikke endres. Popup camperne utvide vertikalt, utformet slik at mer plass, vanligvis slik at plass til soverom over lastebil hytta. Skyve-ut bobiler at ulike deler av den campingvogn å utvide horisontalt, åpnes også mer plass, vanligvis for mer sove rom og noen ganger sitteplasser/spisestue.

Festing og størrelse

Campingbiler er lastet inn i sengene lastebiler, enten festet direkte til sengen selv eller et kabinett i sengen. Dette gjør den campingvogn å skyve av lastebilen sengen, slik at den campingvogn å bli fjernet fra lastebilen lett i tilfelle lastebilen må brukes av selv. Camperne kommer i en rekke størrelser for å passe de fleste lastebil senger. De kan bygges i lengder spenner fra rundt 6 til 11 fot eller mer. Enkelte camperne er utformet for å være på høyde med bakluken, mens andre forlenge forbi bakluken og utvide mot bakken.