Nnywellness.com

Hvordan kan jeg se Streaming Video på TVEN?


Hvordan kan jeg se Streaming Video på TVEN?

De fleste HD-TV inkluderer nå en VGA-inngang som lar brukerne å koble enheten som en sekundær skjerm eller ta datamaskinen i deres hjem teater å se streaming video fra Internett. I tillegg begynner datamaskinprodusenter med HDMI-utganger på nylig utgitte PCer for skjermen ekspansjon. HDMI er raskt bli en populær metode for datamaskiner på HD-TV på grunn av dens høy oppløsning og muligheten til å sende lyd- og bildesignaler gjennom en enkelt kabel. Når du bruker en VGA-tilkobling, må du koble en separat høyttalerkabelen til TV for lydutgang.

Instruksjoner

• Slå av HDTV og slå av datamaskinen.

• Koble PC til HDTV med HDMI-kabelen eller VGA og høyttaler kabelen. Hvis bruker HDMI-kabelen, sett ene enden i HDMI-utgang på datamaskinen og den andre enden til en åpen HDMI-inngang på baksiden av HDTV. Hvis bruker en VGA-kilde, koble VGA-kabelen til VGA-utgang på baksiden av datamaskinen og koble den andre enden av VGA-kabelen til VGA-inngang på baksiden av HDTV. Sikre både tilkoblinger ved å stramme til skruene på sidene av hver ende av kabelen. Koble til høyttalerkabelen inn hodetelefonutgang på datamaskinen. Denne porten vil vanligvis inneholde en grønn ring, og vil ha et bilde av et par hodetelefoner eller en høyttaler for identifikasjon. Koble den andre enden av høyttalerkabelen inn i lyd inngang ligger VGA-inngangen på HDTVEN.

• Slå på datamaskinen og HDTV. Velge ønsket inngangskilde på HDTV ved å trykke på "Input" eller "Kilde"-knappen på fjernkontrollen eller på TV.

• Åpne Start-menyen og dobbeltklikk "Kontrollpanel". Dobbeltklikk "utseende og personalisering. Klikk "Personalisering" etterfulgt av "Display Settings" i Windows Vista eller "Justere skjermoppløsningen" Hvis benytter Vinduer 7.

• Foretrekker opsjonen å "Forlenge Desktop utfoldelse" og klikk "OK" for å lagre innstillingene og lukke vinduet. Skrivebordet vil nå bli utvidet til TV.

• Åpne nettsted eller program som inneholder videoen du vil direkteavspille. Klikk og hold på linjen øverst i programvinduet og dra det til den andre skjermen.

• I videospiller, klikk "Full Screen" for å få videoen til full skjerm. Klikk "Spill" for å starte streaming video.

Tips og advarsler

  • Et to skjermer skjermkort er nødvendig for å koble til to skjermer til en stasjonær PC uten en HDMI-utgang.