Nnywellness.com

Hvordan installere en 1972 Mustang Dash Pad


Første generasjon Mustang ble introdusert av Ford Motor Co i 1964 som 1965 modell. Ford innført ulike endringer til bilen over de neste årene, men sist av den første generasjonen Mustangs, bygget fra 1971 til 1973 fortsatt kunne spore sine røtter til opprinnelige bilen. 1972-modellene var tilgjengelig i coupé og cabriolet fastback kroppen stiler med seks - eller åtte-sylindrede motorer. 1972 modellene er ikke så collectible som på 1960-tallet Mustangs, men en rekke restaurering produkter, inkludert erstatning dash pads, er tilgjengelig.

Instruksjoner

• Fjern seks oversikten holdeskruene øverst på puten med en Phillips-skrutrekker. Bruk skrutrekkeren til å fjerne de tre beholde skruene like over instrumentet klyngen og tre beholde skruene like over i hanskerommet også. Holde skruer for installasjon av nye dash puten.

• Trekk dash puten ut fra oversikten litt å avsløre fem dash puten beholde nøtter. Fjerne nøtter med en 11/32 tommers socket og ratchet skiftenøkkel. Lagre nøtter.

• Rock foran dash puten og tilbake til beholde klippene løsne fra pad. Fjerne puten fra kupeen. Fjern forsiktig beholde klippene fra undersiden av puten for gjenbruk på nye dash puten av nysgjerrige dem av med en flat skrutrekker. Vær ekstra forsiktig å ikke skade eller bryte klippene.

• Installere beholde klippene på undersiden av nye Dash puten ved å skyve dem på plass til hullet i pad linjer opp med hullet i klippet.

• Plass nye dash puten på plass på dashbordet. Skyv det mot frontruten å engasjere beholde klippene. Erstatter fem nøtter og 12 skruer fjernet tidligere og skru dem ned.

Tips og advarsler

  • Noen dash pad produsenter krever bore hull i hver side av undersiden av dashbordet puten å godta klippene. Noen av skum padding på undersiden av puten også må fjernes for å gjøre plass for hefte. Observere undersiden av den gamle pad for referanse, eller følg instruksjonene som fulgte med din dash pad, hvis du ikke er sikker på hvor du skal bore hullene eller fjerne materiale.
  • Siden bilen identifikasjon nummer (VIN) koden er knyttet i forkant av dash puten, må dette overføres til det ny puten med den eksisterende maskinvaren. Sjekke lovene i staten før du prøver denne prosedyren.