Nnywellness.com

Hvordan du installerer iBoy


IBoy programmet er en Game Boy-emulatoren som er kompatibel med iPod-operativsystemet og tillater spillere å laste ned og spille emulator spill på sine iPod-enheter. Selv om iBoy programmet leveres med 13 gratis iPod-spill, kan brukere laste ned flere fullversjonen emulator filer og lagre lagrede spilldata på sine iPoder. På tidspunktet for utgivelsen, iBoy programmet fungerer på tredje, fjerde og femte generasjon iPod touch.

Instruksjoner

• Koble iPod-enheten til datamaskinen med USB-kontakt-kabelen.

• Last ned iBoy zip-filen til datamaskinen med nedlasting verten, MegaUpload eller SoureForge (se ressurser).

• Finn filen etter at den er ferdig nedlastet og høyreklikk filen. Velge "Extract Here" fra rullegardinmenyen for å pakke ut filen og avsløre mappen "iBoy" i et pop-up vindu. La popup nettleservinduet åpen.

• Klikk på "Start"-knappen i nedre venstre hjørne av din desktop skjermen og velge "Min datamaskin" på lysbilde-up-menyen. Dobbeltklikk på iPod-ikonet for å åpne et eget pop-up vindu i delen "Flyttbare lagringsmedier" i vinduet.

• Plasser begge popup leser vinduer du åpnet i trinn 3 og 4 side-ved-side. Venstre-klikk på mappen "iBoy" og dra mappen til iPod leservinduet. Når den har fullført overfører, installasjonen er fullført og du kan mate ut enheten.