Nnywellness.com

Hvor å hekte en DVD-spiller til en datamaskinskjerm


En dataskjerm kan fungere som TV-skjerm hvis du vil koble en DVD-spiller til den. Dette er spesielt sant av nyere skjermer, som bruker samme flytende krystallet vise (LCD) som HDTVer og kan ha tilgjengelig input A / V-inngangene bruk som DVD-spillere. En eldre skjerm har ikke disse tilkoblingene, men du kan fortsatt bruke den med DVD spilleren ved hjelp av en TV-mottakerenhet.

Instruksjoner

• Sammenligne inngangene på skjermen med utganger på DVD-spilleren. Se etter S-Video eller RCA kompositt plugger på skjermen, som alle DVD-spillere vil ha disse.

• Få en datamaskin TV tuner boks som kobles til skjermens inngang port, som er trolig en standard VGA-tilkobling som brukes på de fleste datamaskiner. Det kan også være en DVI-kontakt, så sjekk med leverandøren for riktig tilkobling til skjermen. Koble enheten til skjermen.

• Koble DVD-spilleren til TV tuner-boksen. Bruk en komponenttilkoblingen (som har de røde, grønne og blå pluggene) hvis mulig, som gir den beste kvaliteten (hvis ikke mottakeren har HDMI tilgjengelig). S-Video (runde, fem-pinners kontakt) er det neste best forbindelsen, etterfulgt av RCA kompositt (gule og røde og hvite plugger).

• Knytte et sett med høyttalere med RCA-lydkabler (bare røde og hvite plugger) for å spille DVD-lyd. Se etter tuneren lyd utganger og koble dem til høyttalerne. Hvis mottakeren har ingen lydutgang, eller hvis du brukte komponent-kabler, koble DVD-spilleren direkte til høyttalerne.

• Slå på skjermen og innsette en DVD i spilleren, gjør at høyttalerne er koblet også. Spille av DVDen, og det vises på skjermen med lyden fra høyttalerne.