Nnywellness.com

Hva er en mobiltelefon dataplan?


Hva er en mobiltelefon dataplan?

Mobiltelefon dataabonnement er tjeneste som tilbys av leverandører av trådløse tjenester for telefoner kan koble til Internett for ting som surfer på nettet og tilgang til e-post. Mange smartphones er i stand til høyhastighets nettverk tilbys av selskaper som Verizon Trådløs, T-Mobile og på & amp; T. dataabonnement bestemmes av tjenesteleverandøren og tillater brukeren å surfe på nettet uten krimskrams. De fleste data planene koste rundt $30 i måneden, i tillegg til telefonsamtaler og tilgang til tekstmeldinger.

Hvordan Dataabonnementer arbeid

Med dataabonnement til mobiltelefonen, kan du tilgang til Internett gjennom samme mobilnettverk brukes ringer. Dette betyr at så lenge du har en celle signal, du får tilgang til Internett, selv når du ikke er i nærheten av en Wi-Fi-ruter eller et aktiveringspunkt. Med et godt signal på en 4G-nettverk, data for websider, kan e-post og videokonferanser overføres på omtrent samme hastighet som Wi-Fi.

Fordeler av dataplaner

Dataplaner tillate brukere å bruke mobiltelefon apps for mange forskjellige formål. Du kan sende og motta e-post med telefonen, video chat, laste opp bilder og videoer til social media profiler, laste ned spill og selv spille online spill med vennene dine. Hvis du reiser, kan du laste kart til de fleste smarttelefoner og selv bruke telefonen som en GPS enhet, forteller deg nøyaktig hvor du er og hvor du skal.

Velge et dataabonnement

Når du kjøper en smarttelefon med en servicekontrakt skaffe som ATT & amp; T, Verizon, Sprint og T-Mobile, kan den kommer med en grunnleggende dataplan inkludert i prisen. Noen tjenesteleverandører tilby ubegrenset dataplaner, som er anbefalt for tunge brukere. Men for moderat eller lette brukere av mobile Internett-teknologi være billigere dataabonnement med begrenset bruk bedre. Du kan også kjøpe forhåndsbetalte planer for pay-as-you-go smartphones.

Bruke en telefon som en Hotspot

Avhengig av hvilke smarttelefon du har og detaljer om mobiltelefonen din kontrakt, kan kan du dele din telefons dataabonnement med andre enheter når du ikke har en annen måte å få tilgang til Internett. Dette i hovedsak slår mobiltelefonen i en WiFi hotspot, så du kan koble en datamaskin eller en tavle til den for tilgang til Internett. I noen tilfeller kan det være ekstra for denne funksjonen.

Typisk Data Plan priser

Gjennomsnittsprisen for en mobiltelefon dataplan er $30 i USA. Noen selskaper, som Verizon Trådløs, krever en slags dataabonnement med kjøp av en smarttelefon. En data plan pris kan variere fra $5 en måned for en basic-dataplan tillater begrenset lesing av visse områder til oppover $75-$100 i måneden for ubegrenset dataplaner som gir full tilgang til alt Internett har å tilby. Bestemt smarttelefonen du kjøper kan spille en rolle i dataplaner tilgjengelig.

Advarsel

Se opp for overage avgifter bruker mye båndbredde under en måned faktureringsperiode. Du kan betale $30 pr. måned for et dataabonnement, men hvis du overskrider båndbredden grense i en måned, overage avgifter kan lett doble at prisen for måneden.