Nnywellness.com

Hvordan velge en mobiltelefon for begrenset bruk


Mobiltelefoner kan i dag gjøre ganske mye alt en datamaskin kan gjøre. De er lastet med funksjoner og alternativer; du får tilgang til Internett, se filmer, lese e-post og mer. Men forhåndsbetalt noen ganger er det ikke nødvendig eller verdt pengene å ha alle disse funksjonene, spesielt avhengig av planen din og hvis du planlegger å bruke telefonen gjennom planer. Finne høyre cellen telefon for deg er ikke så vanskelig. Du trenger bare å gjøre et par overveielsene om hva du trenger fra telefonen.

Instruksjoner

• Bestemme hva du trenger telefonen. Dette er viktigste fordi det vil diktere hvilken type plan du vil bruke, hvilke typer telefoner du vil kunne velge mellom, og kanskje noe som transportør du vil bruke. For eksempel kan du bestemme at du vil en telefon bare for kall, backup, tekstil, etc.

• Velg din operatør. Hvis du er bra med en betalingsplan, må flere alternativer; Hvis du velger et forhåndsbetalt plan, vil du bli mer begrenset. Vurdere fordeler og ulemper av mange operatører tilgjengelig; for eksempel AT & T har et høyhastighets nettverk, men dekningen kan ikke være tilstrekkelig for grunnleggende brukere. En liste over fordeler og ulemper for store nettverk er inkludert i ressurser-delen.

• Undersøke dataplaner tilgjengelig fra bærer av ditt valg. Merk at planer anvendelig krever at du bruker en bestemt type telefonen, men dette er sjelden for grunnleggende planer. Se for planer som har bare tjenester du trenger, eller se om du kan tilpasse en plan for din egen. Snakke med en representant om dataplaner å se hva du kan gjøre. Også spørre om det er et alternativ for å deaktivere funksjoner du ikke vil hindre utilsiktet kostnader.

• Velg din mobiltelefon. Du vil være begrenset til telefoner tilgjengelig fra hver operatør, så du kan besøke en butikk eller selskapet website å se hva de tilbyr. For telefoner begrenset til bare, ville du være fint med en grunnleggende modell som ikke må du kjøpe noen flere plan alternativer. Også vurdere leter telefoner som ikke engang kommer med flere funksjoner. For eksempel hvis du bare vil ringe og tekste, se om det er noen telefoner som ikke støtter bruk av Internett. Noen ganger inneholder telefonen disse funksjonene selv om du ikke betaler for dem og deretter tar ekstra betalt for å bruke dem.

Tips og advarsler

  • Noen operatører kan ha alternativer for dem ser for grunnleggende planer. Det kan være lurt å snakke med representanter fra et par forskjellige operatører å sammenligne planene du kan få fra hverandre.
  • Alltid lese liten skrift for å unngå registrere en plan som du må betale å komme ut av.